Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Lenti - Thermal Hotel Balance, Lenti, Madžarska - 285 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, Neomejen vstop v termalno kopališče in energijski park Sv. Jurija

Terme Lenti - Thermal Hotel Balance, Lenti, Madžarska - 285 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, Neomejen vstop v termalno kopališče in energijski park Sv. Jurija

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://youtu.be/3b7v_0FTAes?t=1
Thermal Hotel Balance, Termalno kopališče Lenti inEnergijski park Svetega Jurija vas pričakujejo skozi celotno leto! IzkoristiteMegabon ponudbo in se prepustite 3-dnevnemu wellness oddihu v sodobnem hotelu,ki nudi sprostitev za vsakogar.


Namestitev: Thermal Hotel Balance ponuja 92 klimatiziranihin moderno opremljenih sob ter 2 individualno opremljeni Suiti z jacuzzijem,kjer bo vaše bivanje še posebej udobno in prijetno. Vse sobe (razendvoposteljnih Standard sob) imajo balkone s prečudovitim pogledom na mesto inpokrajino Zala. Sobe in apartmaji so klimatizirani, imajo kopalnico s prho alikadjo, TV, sef in mini bar.


Gastronomija: prepustite se regionalnim in mednarodnimokusom ter kombinaciji sodobnih postopkov in tradicionalnih receptov. RestavracijaL16: razvajajte brbončice s svežimi in lokalnimi izdelki ter tujimi in domačimivini. Lobby bar: urejen v minimalističnem umetniškem vzdušju, je odlična izbiraza sproščen in prijeten pogovor. Restavracija Fregatt: nahaja se vkopališču ter ponuja bogato izbiro obrokov in pijač, ki jih lahko zaužijete obkopanju.


Termalno kopališče Lenti: Območja termalnega kopališča sodostopna čez pokriti in ogrevani hotelski hodnik. Gosti vseh starosti bodonašli nakaj zase, ne glede na to, ali gre za trenutke tišine ali brezskrbnokopanje polno doživetij. Termalno kopališče nudi več vrst bazenov (plavalnibazen, bazen z zdravilno vodo, hidromasažni bazen, učni bazen in otroški bazen)s široko ponudbo doživetij ter sprostitveno območje, kjer so ležalniki,ogrevane kamnite postelje in sedeži, oddelek za terapije in masažni salon.Prijetno bivanje, dobro počutje in sprostitev so zagotovljeni! Delovni čas: od 9. do 19. ure.

Novi pokritidoživljajski svet:
Otroci se lahko zabavajo na toboganu ali v otroškem bazenu,medtem ko odrasli uživate v doživljajskem bazenu ali pa se sproščate vjacuzziju. Delovni čas: od 10. do 19. ure


Energijski park Svetega Jurija: Je sestavni del termalnegakopališča in blagodejno vpliva na telo ter pomaga pri sproščanju in počitku terstimulira regeneracijo telesa. Energijski park vsebuje naslednja območja:oblikovane pešpoti, kneippove steze na prostem ter paviljone sredi parka. Wellness ponudba: Obiščite 4. nadstropje Hotela ThermalBalance in se prepustite vrhunskim užitkom z doživljajskim bazenom, parnokopeljo, svetom savn (aromatična, finska in infra) ter masažnimi saloni. Poskrbiteza vašo popolno telesno in duhovno osvežitev, počitek pa bo dopolnila tuditerasa za sončenje s prečudovitim pogledom na okoliško pokrajino!


Svet otrok: Ne gre pozabiti, da je Thermal Hotel Balancedružinam prijazen hotel. Medtem ko starši uživate v spa in wellness storitvi,pa se lahko najmlajši zabavajo v otroški igralnici ali na zasebnem igrišču,ki omogoča prijetno preživljanje prostega časa. Na voljo so družabne igre,otroške igralnice, igrišče s Tomasom in parno lokomotivo, X-box ter namizninogomet.


Izkoristite Megabon ponudbo in naj se zabava prične!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.