Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Villa Karibu - Oddih v bližini termalnega jezera Heviz, Hévíz, Madžarska, Madžarska - 49 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x francoski zajtrk za 2 osebi

Villa Karibu - Oddih v bližini termalnega jezera Heviz, Hévíz, Madžarska, Madžarska - 49 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x francoski zajtrk za 2 osebi

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Villa Karibu je namestitev na mirni lokaciji, samo 2,5 km od termalnega jezera Heviz.

Villa Karibu ponuja namestitev s skupnim prostorom in čudovit vrt. Recepcija je gostom na razpolago 24 ur na dan. Wi-Fi je na voljo brezplačno, prav tako lahko vsako jutro uživate v zajtrku v svoji sobi. Terasa je na voljo vsem gostom Ville Karibu. 
Obiščite znamenitosti v bližini Ville Karibu. Uživajte v lepotah Modre cerkve, sprehodite se do cerkve Jezusovo srce in drugih znamenitosti v mestu. Najbližje letališče je od Ville Karibu oddaljeno 15 km.


Termalno jezero Heviz 

Obiščite Heviz, najbolj priljubljeno termalno jezero na Madžarskem, ki zaseda površino 4,4 ha s kolonado, vrtovi in ​​drugimi spa atrakcijami. Jezero je nacionalni naravni spomenik. To je največje termalno jezero v Evropi, ki se ponaša z zdraviliško tradicijo od leta 1795. Temperatura od okoli 30° C omogoča celoletno delovanje zdravilišča. Voda, zelo bogata z minerali, prodira iz globine 38 metrov in se spreminja vsake tri dni. Posebna atrakcija na jezeru so vodne lilije s čudovitim rdečim cvetjem.   


Druge bližnje znamenitosti so baročna palača Festetics v mestu Keszthely in jezero Balaton, največje jezero v srednji Evropi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.