Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Mobilne hiške Camping Adria za do 6 oseb, Ankaran, Slovenija - 200 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški za 6 oseb, Čiščenje hišice

Mobilne hiške Camping Adria za do 6 oseb, Ankaran, Slovenija - 200 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški za 6 oseb, Čiščenje hišice

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čudovite počitnice ob morju: naj vas prevzame jesensko brezdelje v zelenem Camping Adria!

Mobilne hiške se nahajajo v bližini morja in so idealna namestitev za gosta, ki si želi udobnega bivanja v naravi. Notranji prostor se deli na dnevni prostor, spalnici, kuhinjo ter kopalnico s tušem in sanitarijami. Sodobno opremljene mobilne hiške vključujejo klimatsko napravo, zunanjo teraso z vrtno garnituro, parkirni prostor ob hiški in boks za shranjevanje opreme.

Zelo plitvo in mirno morje ter peščeno dno so kot nalašč za razne otroške vragolije ob vodi. Delno peščen ter delno zatravljen del plaže omogočata brezskrbno igro in prosto pot bujni otroški domišljiji. 

Notranji bazen: Za počitek v hladnejših dneh se lahko odpravite v notranji bazen z ogrevano morsko vodo, kjer se boste lahko sprostili v dveh masažnih bazenih ali plavali v večjem bazenu. Najmlajšim je namenjen majhen otroški bazen s toboganom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.