Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SUPER CENA za tretma pomlajevanja celega obraza s tehologijo usmerjenega visoko-intenzivnega ultrazvoka (HIFU) v salonu Tajna ljepote v Zagrebu!

SUPER CENA za tretma pomlajevanja celega obraza s tehologijo usmerjenega visoko-intenzivnega ultrazvoka (HIFU) v salonu Tajna ljepote v Zagrebu!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bi radi bili videti 10 let mlajši brez kirurškega posega in povezanih tveganj? 
Rešitev je HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), tretma, ki uporablja tehnologijo usmerjenega visoko-intenzivnega ultrazvoka, ki z izjemno, prav kirurško natančnostjo segreva tkivo na določeni globini in tako povzroči neposredni lifting. Gre za prvi aparat na svetu, s katerim je mogoče zgladiti gube, glede na njihovo globino pa je mogoče veke dvigniti za 3-4 mm, zmanjšati pore na obrazu, učvrstiti in dvigniti ličnice ipd. V primerih, ko je veka povešena zaradi poškodbe živca ali je takšna prirojeno, pa z aparatom ni mogoče doseči sprememb in je potreben kirurški poseg. Tudi močno izraženi podočnjaki se lahko zmanjšajo, z enim tretmajem pa jih ni mogoče popolnoma odpraviti. 

Izvrstnih rezultatov tretmaja HIFU ni mogoče doseči z nobenim drugim aparatom ali tretmajem, prav tako je z radiofrekvenco, mezoterapijo ali dermapenom. Vseeno so pa potrebna realna pričakovanja, saj je tako napet obraz, kot ga vidite na hollywoodskih zvezdnicah, posledica dragih kirurških posegov, brez katerih tako ekstremnih rezultatov ni mogoče doseči.

Tretma HIFU izvaja izobražena kozmetičarka, ki izvaja tudi izobraževanje o tem tretmaju za lepotne salone po celotni Hrvaški. Do zdaj je "polepšala" že več kot 150 žensk iz Hrvaške in Slovenije, zato tudi vi preverite, zakaj se vam splača za pomlajevanje obraza obiskati prav salon Tajna ljepote.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.