Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Bioterme - Prvomajski vikend paket, Mala Nedelja, Ljutomer, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 3,99 let brezplačno), Neomejeno kopanje v bazenih...

Hotel Bioterme - Prvomajski vikend paket, Mala Nedelja, Ljutomer, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 3,99 let brezplačno), Neomejeno kopanje v bazenih...

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prvomajsko sproščanje v Hotelu Bioterme 4*! Zakaj bi se odpravili na drago potovanje v daljne kraje, če obstajajo v Sloveniji še takšni neodkriti biseri neokrnjene narave in termalnega razvajanja kot je Hotel Bioterme. Prepustite se termalnem uživanju!

V "zdravih sobah" hotela Bioterme**** se boste počutili prijetno in si resnično odpočili. Sobe ponujajo vse udobje hotela s štirimi zvezdicami, hkrati pa so v njih uporabljeni naravni materiali, ki ionizirajo zrak in ne vplivajo na okolje. Pohištvo v sobah je izdelano iz masivnega lesa in obdelano z naravnimi materiali, tla so masivna in voskana, posebna stikala preprečujejo elektrosmog, stene pa so prebarvane z bio barvami brez škodljivih primersi. Posteljnina in druge tkanine so iz naravnih materialov.

Poleg udobne in zdrave namestitve vam v hotelu ponujajo tudi: hotelsko recepcijo, kavarno s pestro ponudbo pijač, hotelsko restavracijo, restavracijo a la carte, vinoteko, večnamenske prostore, kotiček z literaturo v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku, sončne terase, zunanji bazen za hotelske goste (v poletni sezoni), brezplačen dostop do spleta, prostore za medicinske storitve in garažno hišo. Hotel in termalni park sta povezana, kar omogoča prehod v kopalnih plaščih.

V prvem nadstropju hotela Bioterme**** vas pričakuje bazen, namenjen izključno hotelskim gostom. Neposredno iz hotela lahko zaplavate v zunanji plavalni bazen s štirimi vodnimi ležalniki ter se v manjšem okroglem bazenu predajate počitku in delovanju masažnih šob.
Pobegnite iz betonske džungle v topel objem hotela Bioterme, prežetega z elementi narave in brezkompromisnega udobja – na vsakem koraku kraljuje pohištvo iz masivnega lesa, tla obložena z voskanim lesenim podom in stene barvane z naravnimi barvami v odtenkih vseh letnih časov. Tako imenovane »zdrave sobe« s svojimi naravnimi materiali ionizirajo zrak in preprečujejo elektrosmog, kar poskrbi za odličen spanec, ki vas bo okrepil in pripravil na nove dogodivščine naslednjega dne.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.