Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Lavina - Wellness oddih med tednom na Jahorini, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 46 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba bazena in savne

Hotel Lavina - Wellness oddih med tednom na Jahorini, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 46 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba bazena in savne

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novozgrajeni hotel Lavina se nahaja na Jahorini, na eni izmed najlepših planin jugovzhodne Evrope. Od letališča ter glavnega mesta Bosne in Hercegovine - Sarajeva - je oddaljen samo 28 kilometrov. Pripravite svoje potovalke in uživajte v čarobnosti te prekrasne olimpijske lepotice! Glede na to, da se nahaja na nadmorski višini 1650 metrov, predstavlja idealno lokacijo za vse ljubitelje zimskih športov in za vse, ki želijo uživati v neokrnjeni naravi. Smučarske proge segajo celo do samega hotela (progi Ogorijelica in Prača).


Hotel gostom omogoča veliko zabave in dobrega počutja. Hotelska kuhinja se lahko pohvali z izjemno dobro in s kvalitetno kuhinjo s širokim spektrom vrhunskih svetovnih specialitet, ki jih pripravljajo vrhunski kuharji. Hotel razpolaga s 23 apartmaji in z 22 sobami, ki so luksuzno opremljene z najmodernejšo tehnologijo. Gostje lahko razpolagajo z internetom, s TV, sefom in z mini barom. Hotelsko osebje bo ugodilo vsem vašim zahtevam in potrebam v čim krajšem času in z obilo gostoljubnosti. Vsi apartmaji in sobe imajo pogled na smučarsko stezo.


Bogata hotelska vsebina med drugim nudi tudi hotelsko restavracijo - bar z vrtom, ki se nahaja blizu smučarskih prog. Ponuja številne jedi in pijače ter kvalitetno ponudbo kvalitetnih vin, in sicer lokalnih in tudi vin s celotnega sveta. Sproščanje je zagotovljeno v wellness centru, v katerem lahko najdete finsko savno, parno kopel, jacuzzi in bazen. V ponudbi wellnessa so še številne masaže in tretmaji za obraz in telo, ki jih izvajajo izkušeni terapevti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.