Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SUPER CENA za 3-dnevni družinski oddih za 2 odrasla in 1 otroka do 6,99 let v Family Hotelu Vespera v Malem Lošinju: 2x nočitev v standard sobi z all inclusive light + otroški klubi, športne aktivnosti, animacijski program + vstop v...

SUPER CENA za 3-dnevni družinski oddih za 2 odrasla in 1 otroka do 6,99 let v Family Hotelu Vespera v Malem Lošinju: 2x nočitev v standard sobi z all inclusive light + otroški klubi, športne aktivnosti, animacijski program + vstop v...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Family hotel Vespera****
Odkrijte pravi mali raj za starše in otroke vseh starosti. Vespera je prvi hrvaški član Kinderhotels Europe, opremljen z vsem, kar si želite za družinski oddih. Stoji v Sunčani uvali, 50 m od lepe prodnate plaže, nagrajene z Modro zastavo, s kamnitimi površinami za sočenje, le dvajset minut sprehoda od mesta Mali Lošinj.

Hotel ponuja tudi Family Acqua Fun, kompleks zunanjih bazenov na 3 stopnjah na kar 3000 m2 s pogledom proti morju. Bazen je dolg 37 metrov s hidromasažo, slapovi, jacuzzijem in prostorom za sončenje s pogledom na morje. Otroci lahko uživajo na dveh bazenih s toboganom in slapom. Zabavni vodni svet, ki je namenjen otrokom, je edinstvena ponudba Lošinja.

Animacija hotela Vespera je prilagojena različnim starostnim skupinam. Za brezskrbno zabavo čez dan skrbijo strokovni pedagogi in veseli animatorji, večer pa je rezerviran za predstave, mini disko in druge zabavne vsebine za vso družino.

Malčki bodo uživali v Pino Baby in Mini Clubu z didaktičnimi in družabnimi igrami, najstniki pa bodo našli vedno priljubljeni namizni tenis in nogomet, pikado, igralne konzole, šolo tenisa in številne druge športne aktivnosti. Da bi vam čim bolj olajšali skrb za najmlajše, vam je na voljo tudi Mamin kotiček, kjer boste 24 ur na dan našli vse potrebno za pripravo obrokov in dnevno nego vaših otrok.

Le 3 km od hotela je tudi prvi vodni park na otoku – Aquapark Čikat, za katerega lahko v hotelu kupite vstopnice po promocijskih cenah.


ZAKAJ IZBRATI FAMILY HOTEL VESPERA?
- član Kinderhotels Europe
- celodnevni programi animacije za otroke
- ponudba, popolnoma prilagojena družinam
- show cooking in otroški bifejski kotiček v restavraciji
- kompleks Family Acqua Fun
- otroške igralnice
- družinske sobe
- pediatrična ambulanta v bližini

V neposredni bližini hotela sta dve otroški igrišči in kaskadni kompleks zunanjih bazenov v treh nivojih Family Aqua Fun. Vsak teden so organizirani tudi izleti z ladjo na bližnji otok Susak ter ogled Malega in Velega Lošinja s hotelskim avtobusom.

Ob programu Activity & Fun ne bo dolgčas niti odraslim. Udeležite se aerobike v vodi z animatorji, preizkusite se v balinanju, razmigajte se ob stretchingu ali fitnesu in uživajte v show cooking programu.

V hotelski samopostrežni restavraciji in poskusite najrazličnejše jedi, med katerimi so tudi takšne, ki so prilagojene za ljudi z alergijami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.