Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

- 53 % na vrhunsko vzmetnico Günther & Möller Emporio (dimenzija 90 x 190 cm). Najkakovostnejši materiali, proizvodnja v EU in 100 testnih noči. Višina vzmetnice je 32 cm, občutek trdote ležišča je srednje...

- 53 % na vrhunsko vzmetnico Günther & Möller Emporio (dimenzija 90 x 190 cm). Najkakovostnejši materiali, proizvodnja v EU in 100 testnih noči. Višina vzmetnice je 32 cm, občutek trdote ležišča je srednje...

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


<img src='https://1nadan.si/img/ban/emporio_6_1.jpg' height='auto' width='100%'>
PRIVOŠČITE SI KRALJEVSKI SPANEC NA LUKSUZNI VZMETNICI

Günther & Möller Emporio je vzmetnica za najbolj izbirčne. Za ljudi, ki vase vložijo le najboljše in pri tem ne vprašajo za ceno. Izjemna, kar 32 cm visoka vzmetnica izstopa od vseh drugih na trgu in po svojih karakteristikah enostavno nima konkurence. Günther & Möller Emporio je prva izbira direktorjev, predsednikov in zvezdnikov, ki se ne ukvarjajo z ničemer, razen z najboljšim. Njena fantastična sestava združuje več 100-letno tradicijo, bogato poznavanje spalne tehnologije in top materiale, o katerih lahko drugi ponudniki samo sanjajo. 

<img src='https://1nadan.si/img/ban/emporio_3_1.jpg' height='auto' width='100%'>

Günther & Möller Emporio prevzame že na prvi pogled, saj je vizualno izjemno atraktivna in moderna. Notranjost vzmetnice sestavlja kar 910 mini žepkastih vzmeti na m2, kar boste obcutili nemudoma, ko se boste ulegli nanjo. Skupaj z ostalimi plastmi za senzualno ugodje tvori ta izjemna vzmetnica ležišce vaših sanj.

PRI VZMETNICI GÜNTHER & MÖLLER EMPORIO NISMO VARČEVALI – IMA VSE!
• 1. plast na vrhu ležišca sestavlja revolucionarna spominska pena, ki je v svetu ležišč popolna inovacija. Visco Grafhene spominska pena (1 cm) je derivat spominske pene, ki vsebuje grafenske delce, ki zmanjšujejo nastanek statične elektrike, odvajajo odvečno vlago od telesa in ležišču daje dodatne antibakterijske lastnosti.
• 2. plast je posebej mehka spominska pena (2 cm), ki se segreje na temperaturo vašega telesa, nato pa se nežno prilagodi obliki telesa. Zaradi nje je celotna spalna površina enakomerno udobna in prijetne temperature.
• 3. plast je poliuretanska pena (2 cm), ki telesu daje oporo tam, kjer jo najbolj potrebuje, hkrati pa poskrbi, da med ležanjem zagotovo ne boste čutili prav nobene vzmeti, le čvrsto oporo in stabilnost.
• 4. plast sestavlja dodatna plast pene (1 cm), ki daje vzmetnici trdoto.
• 5. plast predstavljajo neodvisne mini žepkaste vzeti (23 cm), ki so kar 6x zavite okoli svoje osi in zaradi tega še posebej odzivne na vsak premik telesa. Vsaka posebej je ovita v svojo vrečko iz tkanine, zato se med sabo ne dotikajo in ostajajo tiho ne glede na premike na ležišču. Vzmeti so narejene iz 1,8 mm titanijeve zlitine, ki veže nase negativno sevanje elektronskih naprav iz okolja, zato bo med spanjem vaše telo izgubilo negativni naboj, ki lahko prekinja spalni cikel.
• 6. plast je posebej mehka spominska pena (2 cm).
• 7. plast je še ena plast pene (2 cm), ki poskrbi za stabilizacijo ležišča in vzmeti.

<img src='https://1nadan.si/img/ban/emporio_4_1.jpg' height='auto' width='100%'>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.