Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Podarite svoji koži popolno razvajanje in odlično nego! - 50 % na vrhunsko 70-minutno nego obraza po izbiri: 1.) MASAŽNO-KOLAGENSKA nega za najlepša leta ALI 2.) HIDRO-LIFT nega za izsušeno kožo ALI 3.) ČOKO-LOKO nega za...

Podarite svoji koži popolno razvajanje in odlično nego! - 50 % na vrhunsko 70-minutno nego obraza po izbiri: 1.) MASAŽNO-KOLAGENSKA nega za najlepša leta ALI 2.) HIDRO-LIFT nega za izsušeno kožo ALI 3.) ČOKO-LOKO nega za...

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


1.) MASAŽNO KOLAGENSKA NEGA OBRAZA ZA NAJLEPŠA LETA, 70 MIN
Tretma je primeren za kožo nad 35 let.

Potek:
Po kratkem posvetu in analizi kože, bodo vašo kožo temeljito očistili s čistilnim mlekom na bazi grozdnih pešk, izvlečkov češnje in vitamina E. Sledi encimski piling čigar večji del vsebuje encim papaje in rastlinska olja, ki so primerna tudi še za tako občutljivo kožo. Na kožo obraza in dekolteja bodo nanesli masažno olje, ki je posebej izdelano za vsak tip kože; s prijetno masažo vas bodo popeljali v čudoviti svet arom mediterana. V tem tretmaju vam bodo nanesli »Beauty eye masko« (izvlečkov alg, kumarice, alantoina in proteinov) na predel okoli oči, nato pa še kolagensko masko za  hidratacijo, revitalizacijo, regeneracijo in globinsko hranjenje kože (15min). Kožo očistijo, tonizirajo, nanesejo serum za zlata leta, ki vlaži, hrani in pospešuje epitelizacijo (obnovo oz. nastajanje novih celic, epitelija)  in nanesejo negovalno kremo glede na tip kože. Ob koncu tretmaja vam bodo ponudili sadni čaj in čokoladico za sladko razvajanje.

2.) HIDRO-LIFT NEGA ZA IZSUŠENO KOŽO OBRAZA, 70 MIN

Tretma je primeren za izredno suho, kuperozno in od temperaturnih razmer izčrpano kožo nad 38 let. Še posebej se priporoča po smučanju (veter, nizke temperature), ob zaključku zimskega obdobja (centralno, klimatsko ogrevanje) ter po zaključku poletne sezone (visoke temperature, morje). Koža bo po tretmaju sveža in napeta. Priporočajo kombiniranje s hranilno Masažno-kolagensko nego ali Čoko-Loko nego obraza na 3 do 4 tedne.

Potek: po kratkem posvetu in analizi kože, bodo vašo kožo temeljito očistili s čistilnim mlekom na bazi grozdnih pešk, izvlečkov češnje in vitamina E. Sledi encimski piling čigar večji del vsebuje encim papaje in rastlinska olja, ki so primerna tudi še za tako občutljivo kožo. Po toniziranju bodo na kožo obraza in dekolteja nanesli mediteransko hidratacijsko olje; s prijetno masažo pa vas bodo popeljali v čudoviti svet Mediterana: sivke, oljčnega olja, grozdja in proteinov polnega kaviarja. V tem tretmaju sledi intenzivna hidro gel maska, ki globinsko vlaži in vrača koži vitalnost (15 min). Kožo očistijo, tonizirajo, nanesejo hydrolift serum, ki hidratizira, rahlo zateguje in hrani. Kožo zaščitimo s HydroLight kremo. Ob koncu tretmaja vam bodo ponudili sadni čaj in čokoladico za sladko razvajanje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.