Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Atelje lepote in zdravja Polzela: popoln POROČNI PAKET lepotnih storitev za NEVESTE že od 75,00 €

Atelje lepote in zdravja Polzela: popoln POROČNI PAKET lepotnih storitev za NEVESTE že od 75,00 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

V kozmetičnem salonu Atelje lepote in zdravja v Polzeli so za bodoče NEVESTE pripravili tri vrhunske pakete za popolno pripravo na njihov svečani dogodek. Kaj je bolj priročno kot paket lepotnih storitev na enem mestu?! Poleg...


Kozmetični salon Atelje lepote in zdravja v Polzeli je POSEBEJ SPECIALIZIRAN za različne tehnike pomlajevanja obraza, upočasnjevanje procesa staranja, ter odpravljanje vseh kožnih nepravilnosti kot so: akne vulgaris, komedoni, rosacea, seborea, hiper pigmentacije, gube, brazgotine, izsušena bariera kože in ostalo.V salonu Atelje lepote in zdravja v Polzeli vse tretmaje za nego telesa in obraza izvaja vrhunsko usposobljeno osebje z večletnimi izkušnjami z vrhunskimi ter uveljavljenimi kozmetičnimi proizvodi. Pri svojem delu si prizadevajo slediti razvoju in novostim na področju kozmetike, se izobraževati ter dopolnjevati.
NEGA S HIPERBARIČNIM KISIKOM - Prvi korak k preoblikovanju vaše kože. Odlično za vse tipe kože. Po tem hladilnem in pomirjevalnem tretmaju je učinek viden takoj. Koža je v trenutku pomlajena, vidno dvignjena, z izboljšanim tonusom in hidrirana. Preparat, ki se pri negi uporablja vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso in bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov.
POROČNO LIČENJE - Poleg čudovite poročne obleke, poročnih čevljev, poročne frizure je zagotovo pika na i k nevestinemu popolnemu izgledu njen make-up. Neveste se še vedno največkrat odločajo za naraven videz in ne vpadajoče zemeljske tone. Takšen videz zagotovo priporočamo tudi tistim nevestam, ki niso navajene močnega make-upa ali se morda ne ličijo vsakodnevno. Tiste pogumnejše med vami, pa si lahko privoščite tudi rdečo šminko na ustnicah ali močnejšo obrobo oči in senčila. V našem kozmetičnem salonu za ličenje uporabljamo kozmetiko BARBARA BORD, ta je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike ter definiranja novih svetovnih trendov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.