Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

- 69 % na vrhunsko 75-minutno masažo po izbiri: 1.) ročna limfna drenaža celotnega limfnega sistema ALI 2.) anti-stresna masaža celega telesa + limfna drenaža ALI 3.) masaža za preprečevanje izgorelosti, v studiu Kvadrus!

- 69 % na vrhunsko 75-minutno masažo po izbiri: 1.) ročna limfna drenaža celotnega limfnega sistema ALI 2.) anti-stresna masaža celega telesa + limfna drenaža ALI 3.) masaža za preprečevanje izgorelosti, v studiu Kvadrus!

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ANTISTRESNA MASAŽA IN LIMFNA DRENAŽA
Terapevtska storitev
• masaže celega telesa
• limfna drenaža

Storitev izvaja medicinsko izobražen kader.
Vas muči stres?
Ste napeti?
Imate nemirne noge?
Se težko umirite?
Imate težave s spanjem?
Ne veste kaj bi sami s seboj? …še bi lahko naštevali.
Ste vedeli, da je masaža najboljše >>orodje<< za blaženje stresa?
Kombinacija antistresne masaže in limfne drenaže prinaša takojšnje rezultate. Za vas smo pripravili anti-stresno masažo, ki zajema masažo celega telesa. Največ poudarka je na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med masažo so nekoliko bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da bodo sprostili vse napetosti v vašem telesu. Masaža poteka v mirnem okolju ob prijetni glasbi in z mandljevim oljem, ki mu je dodana aroma sivke. Sivka je naravni antibiotik, antidepresiv in konec kocev tudi pomirjevalo. Vplivala bo na popolno sprostitev vseh čutov. Sivka pomaga pri psihični preobremenjenosti slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih.
V kolikor je vaše telo močno >>zavozlano<< vam bomo do sprostitve pomagali še z konjsko mastjo.


KOMU JE NAMENJENA MASAŽA ?
• ŠPORTNIKOM
Športniki lahko lajšajo nelagodje, ki se pojavi zaradi preobremenitev mišic, kit in sklepov, s konjskim mazilom. Njegove sestavine hladijo in poskrbijo za prekrvavitev, tudi občutek težkih nog izgine.
• STAREJŠIM
Starejšim osebam, ki trpijo zaradi otrplosti sklepov, artritisa, slabe cirkulacijo, boleče mišic.
• IN TUDI VAM
Če vas mučijo bolečine v križu, imate >>trd<< vrat, ste polni >> vozlov << v zgornjem predelu hrbta, vas boljo noge, se počutite >> leseni <<, se zaradi bolečin odrekate športnim dogodkom, plesu, kolesarjenju, ste zaradi bolečin slabe volje, jemljete analgetike, da bi zmanjšali bolečine.

KAJ JE ROČNA LIMFNA DRENAŽA?
Ročna limfna drenaža je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu da se očisti strupov.OPOZORILO:
Masaža lahko povzroči zaspanost in povečano delovanje mehurja.
KAJ SE DOGAJA MED MASAŽO?
• Sproščajo se napete mišice
• Telo se segreva
• Ustvarijo se pogoji za boljše dihanje
• Poveča se izločanje odpadnih in škodljivih snovi
• Razteza se vezno tkivo sklepov
• Preko živčevja deluje na notranje organe


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.