Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel & Distillery Monogram , Mišići, Bosna in Hercegovina - 40 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Obisk sadovnjaka, destilerije in degistacijo Monogram žganih pijač in likerjev

Hotel & Distillery Monogram , Mišići, Bosna in Hercegovina - 40 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Obisk sadovnjaka, destilerije in degistacijo Monogram žganih pijač in likerjev

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Monogram Hotel & Destilerija! Preverite ponudbo za 1 nočitev in 2 osebi ter z ogledom destilarne s kar 15% popustom! Majhen družinski hotel Monogram, skrit med sadovnjaki jablan, hrušk, sliv in kutin, je zagotovo eden najlepših krajev za bivanje v deželi v obliki srca, Bosni in Hercegovini.


Daleč od mestnega hrupa ponuja hotel Monogram oazo miru in edinstveno doživetje dišav in arome, ki ga boste doživeli z degustacijo Monogramovih izdelkov. Tradicionalna prijaznost in gostoljubnost domačinov vas bo prepričala, da se spet vrnete v ta kotiček podtrebavskega raja. Vse, kar se nahaja na posesti, bo prispevalo k temu, da se dejansko spočijete, saj na posesti prevladuje mir in, kar je najpomembneje, lahko ste v neposrednem stiku z neokrnjeno naravo. Sprostite se v degustacijskem lounge prostoru, eksperimentirajte s sadnim žganjem in likerji ter se prepustite čudoviti zgodbi družinske dediščine in kleti, v kateri ležijo stare zlate kapljice sadja iz sadovnjakov.


Hotel Monogram ima 26 nastanitvenih enot s 73 posteljami. V restavraciji lahko poskusite tradicionalne, domače jedi, domače žganje in likerje iz domače proizvodnje. Večina sob ima dve postelji, čudovit razgled s pogledom na naravo in sadovnjake. Hotel je prijazen za hišne ljubljenčke, tako da lahko s seboj vzamete tudi svoje štirinožne prijatelje.


Destilarna Monogram se razprostira na 30 hektarjih rodovitne podtrebavske zemlje, od tega se 20 hektarjev nanaša na sadovnjake z nasadi jablan, hrušk, sliv in kutin, preostalih 10 hektarjev pa je prilagojenih drugim objektom, kot sta hotel in destilarna. Hotel ima recepcijo, konferenčno dvorano s približno 120 sedeži, restavracijo z 200 sedeži, prostor za zajtrk, fitness in družinske ter dvoposteljne sobe. V sklopu Destilarne Monogram se nahaja klet površine 1000 m2, degustacijski lounge bar in proizvodni prostori, kjer lahko gostje s strokovnim vodstvom uživajo v degustiranju.
 
Tukaj lahko obiščete vse sadovnjake, destilarne in poskusite Monogram žganja in likerje. Na voljo je tudi fitness in igralnica ter odprto igrišče za otroke. Okoli sadovnjakov je sprehajalna pot za sproščujoče sprehode po naravi. V neposredni bližini destilarne je kmetija Agro Nika, trdnjava Gradačac - stolp zmaja iz Bosne, ki je oddaljen približno 6 km, in mesto Modriča, ki je od destilarne oddaljeno približno 10 kilometrov. Od najbližjega letališča Tuzla je destilarna oddaljena 77 km, od Banja Luke pa le 1 uro in 15 minut vožnje po novi avtocesti, od mejnega prehoda Šamac pa 24 km. Sarajevo, Beograd in Zagreb so oddaljeni približno 2,5 ure.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.