Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Amadria Park hotel Ivan - Velikonočni prazniki v Šibeniku , Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 206 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s francoskim balkonom pogled dvorišče/vrt za 2 osebi, Tradicionalni velikonočni zajtrk v...

Amadria Park hotel Ivan - Velikonočni prazniki v Šibeniku , Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 206 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s francoskim balkonom pogled dvorišče/vrt za 2 osebi, Tradicionalni velikonočni zajtrk v...

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite posebno velikonočno ponudbo Amadria Parka ✔ Izjemno bogati program ✔ Bivanje v hotelu Ivan ali Jure ✔ Osupljiv pogled na Jadransko morje ✔

Hotel Ivan se nahaja 100 m od plaže ter 6 km od središča Šibenika. Obdan je z bujnim sredozemskim rastlinjem in ponuja teniška igrišča, spa z wellnessom in z bazeni, bar, restavracijo z dalmatinskimi specialitetami ter sodobne sobe.

Vse sobe vključujejo klimatsko napravo, satelitsko TV, minibar in sef. Vse enote imajo tudi zasebno kopalnico s prho. Spa z wellnessom obsega kompleks notranjih bazenov z morsko in sladko vodo ter s številnimi podvodnimi masažami. Nudi tudi različne masaže, nego obraza in telesa, rituale v hammamu, savno, zdravilno blato ter fitnes.

Glavni vhod je oblikovan po vzoru edinstvenega vinograda v kraju Primošten. V hotelu so na voljo tudi nočni klub in kongresne storitve. Letovišče Solaris ponuja različne bare s prigrizki, salonsko restavracijo Sibinium in dalmatinsko etnološko vas, ki pričara vzdušje tradicionalne dalmatinske vasice s tavernami.

Sodoben in eleganten hotel Jure se nahaja ob morju, le 4,5 km odŠibenika. Objekt je bil v celoti obnovljen leta 2016, ponuja pa sproščujočevzdušje z impresivno paleto prostočasnih dejavnosti in neposrednim dostopom doplaže.

Klimatizirane sobe vključujejo satelitsko televizijo z ravnimzaslonom, kopalnico s tušem in sušilcem za lase, mini bar in sef.

V sklopu objekta se lahko gostje zabavajo v klubu na plaži, sesprostijo ob pijači v baru ob bazenu s pogledom na morje in uživajo v obrokih,postreženih na terasi restavracije.

Hotel ob doplačilu ponuja bogato izbiro raznih dejavnosti in možnostiza sproščanje. Gostje lahko uživajo v masažnih tretmajih in savni ali igrajotenis ali mini golf.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.