Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Villa Divani - Pomlad in poletje v Mostarju, Mostar, Bosna in Hercegovina - 87 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Villa Divani - Pomlad in poletje v Mostarju, Mostar, Bosna in Hercegovina - 87 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čudovita Villa Divani se nahaja v Mostarju, 400 m od Starega mostu.Gostom je na voljo brezplačno parkirišče. Muslibegovićeva hiša se nahaja 1,1 kmod Vile Divani, stari bazar Kujundžiluk pa 500 metrov stran. Mednarodnoletališče Mostar je oddaljeno 6 km.


Vse sobe v Vili s storitvijo zajtrka ponujajo klimatskonapravo in televizijo z ravnim zaslonom, določene sobe pa imajo tudi sedežnogarnituro, kjer se lahko sprostite. Nekatere sobe so s teraso ali tlakovanimdvoriščem. Sobe so opremljene s kopalnico z bidejem. Na voljo je tudibrezplačni kozmetični pribor in sušilec za lase.


Mostar je dobil ime po čuvajih mostov, na obalah rekeNeretve. Njegova največja znamenitost je Stari Most, zgrajen v 16. stoletju, inje pod zaščito UNESCO-a. V Mostarju vam ne bo nikoli dolgčas, saj ponujaštevilne zanimivosti. Če se odločite za obisk Mostarja, imate tudi možnostizletov do mest, kot so Međugorje, Kanjon Neretve, Počitelj in drugi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.