Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Barcelona in Costa Brava: 7-dnevne prvomajske počitnice, Lloret de Mar, Španija - 264 EUR - Prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu za 1 osebo, 4x nočitev v dvoposteljni sobi 3* hotela za 1 osebo

Barcelona in Costa Brava: 7-dnevne prvomajske počitnice, Lloret de Mar, Španija - 264 EUR - Prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu za 1 osebo, 4x nočitev v dvoposteljni sobi 3* hotela za 1 osebo

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Še malo pa prvomajske počitnice! Izkoristite MEGA ugodno ponudbo in se odpravite na 7-dnevni izlet v živahno Barcelono in na divjo obalo Costa Brave!

Program:

1. dan  (25. 4.): Ljubljana–Italija–Monako: V zgodnjih popoldanskih urah se bomo zbrali na Dolgem Mostu in od tamkrenili proti španski pokrajini Kataloniji. Pot nas bo vodila mimo številnihznanih italijanskih mest, kot so Benetke, Verona in Genova. V večernih urahbomo prečkali italijansko-francosko mejo ter se počasi spustili v Monako.Sledil bo sprehod do Oceanografskega inštituta, katedrale in knežje palače. Zavtobusom se bomo zapeljali po progi Formule 1 in naš postanek v Monaku končalipred slavnim kazinojem, ki vedno na ogled ponudi luksuzna vozila. Sledi nočnavožnja do francosko-španske meje.

2. dan (26. 4.): Francija–Lloret de Mar: V dopoldanskih urah bomo prečkali francosko-špansko mejo in pot nadaljevaliproti znanemu katalonskemu letovišču Lloret de Mar. Ob prihodu v hotel nas bopričakalo kosilo, sledilo bo prosto popoldne, ki ga lahko preživimo na čudovitilokalni peščeni plaži. Večerja in nočitev.
 
3. dan (27. 4.): Lloret de Mar–Barcelona–Lloret de Mar: Po zajtrku si bomo ogledali katalonsko prestolnico Barcelono. Pot nas bo zazačetek vodila mimo bikoborske arene Monumental, nato pa sledi prvi postanek zazunanji ogled nedokončanega templja svete družine – Sagrada Familia. Slediavtobusni ogled znamenitosti v središču mesta – Arc de Triuph, Placa deCatalunya, Casa Mila ter Casa Batlo. Pot nas bo nato vodila proti drugemu»templju« Barcelone – stadion Camp Nou. Prosti čas za ogled stadiona(doplačilo). Ogledali si bomo še olimpijski grič Montjuich ter naš ogledsklenili na najbolj znani ulici v Barceloni, slavni La Rambli, na kateri jetudi slovita tržnica Boquerija. Prosti čas za samostojno raziskovanjemesta. Sledi vožnja v hotel. Večerja in nočitev.
 
4. dan (28. 4.): Monserat in Barcelona: Četrti dan se bomo podali na katalonsko sveto goro Monserat (doplačilo),kjer stoji samostan s čudovitimi razgledi na pokrajino, tu pa hranijo kipecčrne Marije. Monserat velja za najsvetejši kraj Kataloncev, vsak Katalonec moravsaj enkrat letno na goro. Popoldan pa bomo namenili za še en skok v Barcelono,kjer boste lahko v prostem času uživali v središču mesta. Pozno popoldanpovratek nazaj proti hotelu. Večerja in nočitev.
 
5. dan (29. 4.): Tossa de Mar - Figueres - Girona. Po zajtrku nas bo pot vodila do majhnega ribiškega mesta Tossa de Mar, kjerse bomo sprehodili do trdnjave, ki se bohoti nad obalo. Sledil bo prosti čas zasamostojni sprehod ob obali. Po ogledu se bomo zapeljali do hotela kjer bo časza kosilo. Po kosilu se bomo odpravili do bližnjega Figueresa (doplačilo),mesta kjer se je rodil in deloval Salvador Dali. Sledil bo ogled muzeja innekaj prostega časa, da začutite utrip mesteca. Na poti proti hotelu pa se bomoustavili v  bližnji Gironi (doplačilo). Mesto velja za španske Benetke,prav tako pa vse goste navduši mogočna gorska katedrala Matere Božje iz 11.stoletja. Kratek sprehod bomo zaključili na trgu neodvisnosti v središču mesta.Sledil bo prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. Povratek v hotel invečerja.
 
6. dan (30. 4.): Lloret de Mar–Cannes: Po zajtrku se bomo odpravili proti domu, vendar pot ne bo minila brezpostankov. Za začetek se bomo ustavili v mestecu Grass, kjer si bomo ogledalieno izmed slavnih parfumerij v mestu, kjer vam bodo lokalni mojstri pokazalinačin priprave parfuma, seveda pa boste imeli možnost nakupa francoskih dišav.Sledil bo še skok v mondeno mesto Cannes, ki je znano po filmskem festivalu. ObAzurni obali se bomo sprehodili do festivalne palače, nato sledi malo prostegačasa. Povratek na avtobus in nočna vožnja proti domu.
 
7. dan (1. 5.): Francija–Italija–Slovenija: Nočna vožnja proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v zgodnjih dopoldanskihurah. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.