Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Depandansa Hotel Park - Terme Dobrna, Dobrna, Slovenija - 168 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v Hotelu Vita

Depandansa Hotel Park - Terme Dobrna, Dobrna, Slovenija - 168 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v Hotelu Vita

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Le nekaj razlogov, zakaj izbrati Terme Dobrna in z Megabonom uživati v 3-dnevnem termalnem oddihu za 2 osebi! ✔bazeni z zdravilno termalno vodo ✔610-letna tradicija ✔strokovni pristop k zdravju ✔pozitivna energija ✔podvodne masaže in whirpooli ✔vodni užitki v notranjih in zunanjih bazenih!

O Hotelu Park: Si želite preživeti prosti čas v zelenem in čistem kraju, ob okolju zdraviliškega parka in sosednjih gozdov? Potem je Hotel Park 4* idealna izbira za vas! S Savna Studio Tisa ter kulinariko v hotelski restavraciji je poskrbljeno tudi za sprostitev in uživanje v trenutkih v dvoje. Sobe imajo TV, telefon, sef, WC, kopalnico, sušilnik za lase, sobe v mansardi pa so klimatizirane. 

Hotelska restavracija: elegantna in prijetna, idealna za čudovite kulinarične okuse, poleg tega pa ponuja zasebnost. Restavracija sprejme do 48 oseb. 

Wellness ponudba Hotela Park: Savna Studio Tisa: naj vas zasebnost in dišave napolnijo z občutki dobrega razpoloženja in vas prepustijo pozitivnim mislim. Razvajajte se v finski in turški savni. Bazenski kompleks s termalno vodo, Dežela savn, masažno-lepotni center La Vita Spa & Beauty, Medicinski center: to je celotna ponudba, ki se nahaja v Hotelu Vita. Kopeli v Zdraviliškem domu (nasproti Depandanse Hotel Park): izbirate lahko med naslednjimi kopelmi: kopel v termalni vodi, kopel za razstrupljanje, kopel s sodo bikarbono, Kleopatrina kopel, romantična kopel.

Šport v Termah Dobrna: obiščite fitness, odpravite se na plavanje ali kakšno skupinsko vodeno vadbo, izberite dejavnost v naravi (pohodništvo, tek, kolesarjenje) ali obiščite Športni park.

PAKETI ZA ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE v TERMAH DOBRNA: Terme Dobrna, kraj zdravja in vitalnosti, že od leta 1403. V Termah Dobrna, najstarejšem delujočem termalnem zdravilišču, se že stoletja uspešno posvečamo zdravju in izboljšanju počutja naših obiskovalcev. Uspešnost našega pristopa pripisujemo združitvi moči narave in medicinske znanosti. Tako s pomočjo naravnih zdravilnih dejavnikov kot so termalna voda, fango, šota in neokrnjena narava ter najno vejših metod zdravljen ja iz področja rehabilitacije, ginekologije, urologije, nevrologije, revmatologije in ortopedije, poskrbimo za ustrezno individualno obravnavo. Preverite našo ponudbo paketov za zdravje in boljše počutje ter dopolnite vaše bivanje: 1 . PAKET LAJŠANJE BOLEČIN V KRIŽU, 2. PAKET ZA LAJŠ ANJE BOLEČIN V KOLENU/KOLKU, 3. PAKET REVMATSKA OBOLENJA.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.