Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Vita - Terme Dobrna, Dobrna, Slovenija - 195 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v hotelu Vita

Hotel Vita - Terme Dobrna, Dobrna, Slovenija - 195 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v hotelu Vita

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Le nekaj razlogov, zakaj izbrati TermeDobrna in z Megabonom uživati v 3-dnevnem termalnem oddihu za 2 osebi! ✔bazeniz zdravilno termalno vodo ✔610-letna tradicija ✔strokovni pristop k zdravju ✔pozitivnaenergija ✔podvodne masaže in whirpooli ✔vodni užitki v notranjih in zunanjihbazenih!

O Hotelu Vita: 4* hotel se nahajaneposredno ob vstopu v kompleks zdravilišča. Naj vas navduši čudovita okolica,energijsko poln zdraviliški park, številne peš in kolesarske poti ter lepotakraja in njegove okolice. V Hotelu Vita vas bodo razvajali z bogato kulinariko,z masažnim lepotnim centrom La Vita Spa & Beauty, bazeni s termalno vodo indeželo savn. Obiščite tudi Medicinski center, ki vas bo navdal z odličnostjo, vhotelu pa se nahajajo tudi seminarski prostori. Sobe imajo telefon, TV, sef,mini bar, WC, kopalnico, sušilnik za lase, klimatsko napravo.

Hotelska restavracija: Restavracijasprejme do 280 oseb, namenjena pa je tudi pogostitvam večjih skupin obrazličnih sprejemih, tematskih večerjah, poslovnih kosilih ali večerjah. Hotelskorestavracijo dopolnjuje prijeten ambient Club Restaurant Kamin inCafe&Restaurant May, ki vas bosta popeljala v svet sprostitve in druženja. Pričakujevas raznolika ponudba pija, koktajlov, toplih napitkov, obloženih kruhkov,sladoledov in sladic.

Wellness ponudba: Bazeni z zdravilno termalno vodo: bazenskikompleks se nahaja v 3. nadstropju Hotela Vita in ponuja notranji bazen,notranji otroški bazen, zunanji bazen in zunanji otroški bazen s teraso zasončenje ter notranji whirlpool. Dežela savn z veliko sončno teraso: uživajte vturških, finskih in infra-rdečih savnah, ledeni sobi, na počivališčih, terasiali vitaminskem baru. Vrhunski masažno lepotni center La Vita Spa & Beautyter frizerski salon La Vita Hair Beauty: razvajajte se z najsodobnejšimiaparati za nego telesa in obraza, prepustite se dotikom vrhunskih maserjev.Sprostite se in prebudite notranjo lepoto! Medicinski center s terapijami zuporabo naravnih zdravilnih dejavnikov: tu so zdravstvene storitve združene vrazlične programe (preventivne, kurativne in sprostitvene). Kopeli: Hotel Vitaponuja termalne kopeli za najboljše trenutke v dvoje. Prepustite se romantiki zvašo ljubljeno osebo!

Šport v Termah Dobrna: obiščitefitness, odpravite se na plavanje ali kakšno skupinsko vodeno vadbo, izberitedejavnost v naravi (pohodništvo, tek, kolesarjenje) ali obiščite Športni park.

PAKETI ZA ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE v TERMAH DOBRNA: Terme Dobrna, kraj zdravja in vitalnosti, že od leta 1403. V Termah Dobrna, najstarejšem delujočem termalnem zdravilišču, se že stoletja uspešno posvečamo zdravju in izboljšanju počutja naših obiskovalcev. Uspešnost našega pristopa pripisujemo združitvi moči narave in medicinske znanosti. Tako s pomočjo naravnih zdravilnih dejavnikov kot so termalna voda, fango, šota in neokrnjena narava ter najno vejših metod zdravljen ja iz področja rehabilitacije, ginekologije, urologije, nevrologije, revmatologije in ortopedije, poskrbimo za ustrezno individualno obravnavo. Preverite našo ponudbo paketov za zdravje in boljše počutje ter dopolnite vaše bivanje: 1 . PAKET LAJŠANJE BOLEČIN V KRIŽU, 2. PAKET ZA LAJŠ ANJE BOLEČIN V KOLENU/KOLKU, 3. PAKET REVMATSKA OBOLENJA.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.