Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartments Raymond - Vrhunski apartmaji na Budvanski rivieri , Pržno, Črna Gora - 50 EUR - 1x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačna uporaba telovadnice in jacuzzija

Apartments Raymond - Vrhunski apartmaji na Budvanski rivieri , Pržno, Črna Gora - 50 EUR - 1x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačna uporaba telovadnice in jacuzzija

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Raymond se nahajajo na obali, daleč stran od vrveža velikih mest, a vseeno blizu vsega, kar pričakujete od počitnic. Apartmaji so moderno opremljeni za zagotavljanje popolnega udobja.
 
Apartments Raymond je turistični kompleks, ki se nahaja v mestu Pržno, v Črni gori, v bližini Svetega Stefana. V neposredni bližini apartmaja je Hotel Maestral, znan po svojem zabavnem programu in kazinoju. Prestolnica turizma in zabave na tem območju, staro mesto Budva, je oddaljeno le 7 km.
 
Objekt ima 14 nastanitvenih enot, razporejenih v štirih nadstropjih. Sodobna notranjost daje vtis udobja in največjega užitka. V hotelskem kompleksu je a la carte restavracija, jacuzzi, telovadnica, panoramsko dvigalo in skupna sončna terasa.
 
Kompleks ponuja kakovostno in obsežno ponudbo storitev, da bi poleg standardnih zahtev zadostili tudi specifičnim zahtevam, ne glede na to, ali so motiv potovanja sprostitev v naravi, aktivne počitnice, želja po avanturah ali športna priprava. Obstaja možnost organiziranja večjega števila aktivnosti, kot so: izleti, transferji, rent-a-car, rafting, križarjenje z ladjo in ribolov.
 
Apartma z eno spalnico (40m2) vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno sobo, kopalnico z masažno kadjo in balkon, ki se deli z drugim apartmajem. V dnevni sobi obstaja možnost drugega ležišča, primernega za dve osebi.
 
Letališče Podgorica je oddaljeno 50 km.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.