Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Zdravilišče Laško: Termalna kopel s hidromasažo za 2 osebi (45 min) le 36 €

Hotel Zdravilišče Laško: Termalna kopel s hidromasažo za 2 osebi (45 min) le 36 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Termalna kopel, ki je brez dodane eterike je kot nalašč za celovito uravnovešanje in utrjevanje organizma, saj sestava termalne vode in oblike njenih kristalov kažejo na to, da termalna voda izžareva močno življenjsko energijo, ima...


Zdravilne lastnosti vode Laško se skozi desetletja dokazujejo pri uporabi vode v terapevtske namene pri balneoterapiji, po zadnjih raziskavah pa je voda Laško primerna tudi za pitje.
Sestava vode Laško in oblike njenih kristalov kažejo na to, da naša termalna voda izžareva močno življenjsko energijo, ima pozitiven, spodbujevalni vpliv na človeka, deluje dobrodejno na psiho in ravnovesje med dušo in telesom. S svojimi dražljaji deluje na uravnovešenje in utrjevanje organizma. Voda pomaga pri razstrupljanju telesa, zmanjšuje njegovo zakisanost, deluje blago odvajalno, zboljšuje biološko okolje celic in medcelično komunikacijo. Potopite se v mehurčke termalne kopeli in začutite njen dobrodejen vpliv na dušo in telo. Kopel s hidromasažo se izvaja v vrhunski masažni kadi. Hidromasaža poteka s pomočjo vodnega pritiska, kar je še posebej ugodno za tiste, ki imate težave s kapilarami in venami.Hidromasaža je priporočljiva v primeru bolečin v hrbtenici, pretegnjenih in vnetih mišic, bolečinah v vratu in ramenih, pri artritisu, različnih kroničnih bolečinah in športnih poškodbah, ugodno pa učinkuje tudi na naše psihično počutje, saj pomaga omiliti stres, sprosti in pomiri.
V Wellness Spa Centru Thermana – ambientu sodobne arhitekture – celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, vašim željam in iskanju harmonije. Pri njih je vsakdo deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede.
Torej, naj se razvajanje prične, ... 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.