Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SUPER CENA za vrhunsko vzmetnico Königsmann Hotel+ (80 x 190 cm)! Najkakovostnejši materiali in proizvodnja v EU! Višina vzmetnice je kar 26 cm, jedro sestavlja sloj visokokakovostnih žepkastih vzmeti, srednja trdota (trdota H3...

SUPER CENA za vrhunsko vzmetnico Königsmann Hotel+ (80 x 190 cm)! Najkakovostnejši materiali in proizvodnja v EU! Višina vzmetnice je kar 26 cm, jedro sestavlja sloj visokokakovostnih žepkastih vzmeti, srednja trdota (trdota H3...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste naveličani povprečnih, samo približno udobnih ležišč, ki veliko obljubljajo, dajo pa vam le malo? Ste za ležišče plačali celo premoženje, spite pa še slabše kot prej? Si želite Mercedesa med ležišči, ležišče, ki je na voljo samo premožnim gostom v najdražjih hotelih po svetu? Privoščite si udobje predsedniške suite. Ne izgubljajte več dragocenega spanca in spite kot kralj! 

Izberite elitno ležišče Konigsmann Hotel+, ki je sicer na voljo samo najpremožnejšim gostom najbolj luksuznih hotelov na svetu. London, Dubaj, Shangai, Pariz – najboljši hoteli v svetovnih prestolnicah vejo, kako ustreči svojim razvajenem strankam, in sedaj je vso to razkošje na voljo tudi vam. In to po noro ugodni ceni. 

Za vas smo poiskali izjemno OMEJENO KOLIČINO ležišč Konigsmann Hotel+, kar ni bila enostavna naloga. Ležišča Konigsmann so narejena v EU in jih v Sloveniji ni za dobiti. Razen pri nas! Njihova odlična kakovost, sestava, precizna izdelava in top materiali so 100% zagotovilo, da pri izdelavi ležišč niso varčevali. 

VZMETNICO HOTEL+ PRIPOROČAJO:
- vsem, ki zahtevajo luksuzno ležišče, ki ponuja brezkompromisno udobje 
- ljudem, ki iščejo ležišče z dodatkom naravnega lateksa in spominske pene 
- vsem, ki iščejo obračljivo ležišče z 2 različnima trdotama 
- vsem, ki si želijo ležišča, na katerem ne bi čutili premikanja partnerja 
- vsem, ki si želite ležišča z žepkastimi vzmetmi
- vsem, ki si želite 7-consko ležišče, ki je sestavljeno iz različno trdih plasti
- vsem, ki potrebujejo vzmetnico, ki se lahko upogne v sredini (recimo za dvig vzglavja)
- za ljudi z bolečinami v hrbtenici 
- vsem, ki iščejo ležišče, ki je narejeno v EU.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.