Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Povečajte tonus in napetost kože! - 50 % na 1x 45-minutni anticelulitni tretma radialne endodermne vakuum terapije za predel telesa po izbiri (noge, trebuh, zadnjica ali hrbet) v salonu Masaže in kozmetika LJ!

Povečajte tonus in napetost kože! - 50 % na 1x 45-minutni anticelulitni tretma radialne endodermne vakuum terapije za predel telesa po izbiri (noge, trebuh, zadnjica ali hrbet) v salonu Masaže in kozmetika LJ!

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Radialna endodermna terapija

Nova aparatura za izvajanje radialne endodermne vakuum terapije je najprestižnejše znamke vrhunske kakovosti Iskra Medical.

Aparatura je terapevtska in nudi pester nabor različnih dodatkov, ki močno razširijo uporabo v namene estetike in fizioterapije. Pravilna izbira aplikatorja in nastavitev omogočata izredne rezultate tako v oblikovanju telesa, pomlajevanju obraza,  intenzivni masaži celega telesa, rehabilitaciji športnikov in fizioterapiji. Zato ima poleg različnih dodatkov in ventuz tudi več različnih programov, s katerimi lahko izvajamo vse te etetske in terapevtske programe.
Patentirana radialna endodermna terapija omogoča edinstveno kombinacijo pulzirajočega vakuuma in posebno oblikovanih aplikatorjev s tremi rotirajočimi kroglicami, ki ustvarijo krožno kožno gubo, kjer istočasno potekata drenaža in raztezanje vezivnega tkiva. Terapija z elektronsko kontroliranim podtlakom v masažni ventuzi ustvari kožno gubo, ki jo podltak v potujoči ventuzi hkrati razteza, drenira in masira. Dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta se močno izboljša, hkrati pa poteka tudi limfna drenaža, ki skozi limfni sistem odstrani nakopičene odpadne snovi. Vezivno tkivo postane ponovno elastično, koža se napne in učvrsti, značilne vdolbine in izbokline celulitne in pomarančaste kože pa izginejo. Koža je ponovno gladka, čvrsta in napeta – brez sledi celulita in odvečnih centimetrov. Terapije izvajajo na različnih delih telesa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.