Integralni Hotel Zagreb, Zagreb, Hrvaška - 39 EUR - 1x nočitev v hotelski sobi za 2 osebi , 1x zajtrk za 2 osebi

Integralni Hotel Zagreb,...

Integralni Hotel Zagreb, Zagreb, Hrvaška - 39 EUR - 1x nočitev v hotelski sobi za 2 osebi , 1x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 7,00 €

55,00 €
Cena
29%
Popust
16,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

39,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte v odličninamestitvi in prijetni atmosferi na križišču pomembnih prometnih poti, nedalečod vseh mestnih zanimivosti, na idealnem mestu za raziskovanje hrvaškeprestolnice.  

Integralni hotel Zagreb se nahaja na križišču pomembnejšihmestnih prometnih poti, ter v neposredni bližini mnogih športnih centrov,koncertnih dvoran, nočnih klubov, mestnih parkov in sprehajališč. Hotel nudibrezplačno parkirišče, vožnja do središča mesta pa traja le okoli 15 minut zjavnim prevozom. Čez dan lahko uživate v različnih športnih aktivnostih, zvečerpa se Jarun pretvori v središče zagrebškega nočnega življenja.  

Zjutraj si gostje lahko postrežejo kavo in zajtrk v miniatmosferi v prostoru bistroja ali uživajo v svežem zraku na novo pokriteterase. Želijo vam omogočiti prijetno atmosfero in edinstveno izkušnjo bivanja.Prijetno osebje vam bo pomagalo in 24 ur dnevno skrbelo za vašo popolno izkušnjo.Nekatere sobe premorejo prostor za sedenje in sproščanje. V sklopu hotela je navoljo recepcija odprta 24 ur, bankomat in pa trgovine.  
 

Namestitev je mogoča v sobi z zakonsko posteljo ali padvoposteljni sobi. Sobe so opremljene z brezžičnim internetom, mizo, prostoromza sedenje, SAT TV-jem, tušem, toaleto, hotelsko kozmetiko in klimatsko napravo, obenem pa so povezane na sistem centralnega gretja.


Lokacija

Savska cesta 179
10000
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Integralni Hotel Zagreb, Zagreb, Hrvaška - 39 EUR - 1x nočitev v hotelski sobi za 2 osebi , 1x zajtrk za 2 osebi«