Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Dalmacija Sunny Hotel by Valamar - First minute - Classic soba, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 367 EUR - 4x nočitev v Classic sobi z balkonom na morski strani za 2 osebi, 4x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Dalmacija Sunny Hotel by Valamar - First minute - Classic soba, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 367 EUR - 4x nočitev v Classic sobi z balkonom na morski strani za 2 osebi, 4x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite poletne počitnice v Dalmaciji. Dalmacija Sunny Hotel by Valamar slovipo lokaciji tik ob plaži v bližini središča Makarske. Odmislite delo inuživajte v hotelu, ki ponuja vse za aktivne ali sproščujoče počitniceob morju. 

Odločite se za:        

Bivanje v klasični dvoposteljni sobi z balkonomin pogledom na morje. V sobi je kopalnica s tušem, klima, mini bar, satelitskatelevizija, sušilnik za lase, telefon in brezplačen Wi-Fi dostop do spleta.
        


Sprostitev na plaži ali v bazenu. Uživajte naurejeni plaži, posuti z belimi prodnatimi kamenčki, gotovo ne boste spregledaliniti zunanjega bazena s prostorom za sončenje in uživanje. Oddahnite si daleč stran od skrbi in vsakodnevnih obveznosti.
          

Aktivne in zabavne počitnice. Če radiraziskujete, se podajte na razburljive izlete v okolico Makarske in odkrivajtedalmatinske otoke ter atraktivna zgodovinska mesta. V hotelu izkoristite bogatšportno-rekreacijski program ali plesne ure, ob tem enkrat za spremembo za trenutek ne mislite na otroke,ki bodo uživali v aktivnostih otroškega kluba. Če si radi privoščite zabavo, jetudi za to poskrbljeno v mestu ali na hotelski terasi.
       


Kakovostno izbiro restavracij in barov. Privoščitesi uživanje v dobrotah hrvaške in mednarodne kuhinje, ob tem uživajte na terasihotelske restavracije. Zvečer se odločite za romantično ali zabavno doživetje, odpravite se v beach bar in restavracijo Il Golfo. Prav tako se ustavite v baruob zunanjem bazenu, ki vam ponuja bogato izbiro toplih napitkov, koktajlov,lahkih jedi in sendvičev.
 

Preživite počitnice ob morju v bližini središča mesta. Bivajtev sobi, ki je od plaže oddaljena le nekaj korakov, hkrati pa se po promenadi lahko sprehodite in v 10 minutah uživate v živahnem središču Makarske. 

Izkoristite privilegij idealne plaže, na kateri lahkopreživite aktiven dan ali v miru preberete knjigo. Kristalno čisto morje,čudovita plaža, naravna senca borovcev – poleg tega vas tu čakajo ležalniki,restavracije in bari ter različne aktivnosti za otroke. Uživajte v napihljivemvodnem parku, na vodnih toboganih, preizkusite se tudi v vodnih športih. Če imateraje bazen, vzemite ležalnik, uživajte v soncu in odmislite skrbi. Poskrbljenobo tudi za otroke, zagotovo se bodo za več ur zamotili v bazenu za otroke, ki jeveč kot idealen za igro, zabavo in raziskovanje. 

Ne izpustite priložnosti za obisk wellnessa v hoteluDalmacija Sunny. Privoščite si turško kopel, masažo, telesu v telovadniciponudite malce drugačno vadbo, kot je plavanje, na koncu se za večere uredite vlepotnem centru, ki vam nudi več vrst različnih lepotnih tretmajev.


Privoščite si sanjski dopust in rezervirajte sobo z balkonomter uživajte poletje s čudovitimi pogledi na morje. Sprostite se naatraktivni hotelski plaži ali ob bazenu. Izkoristite športne in zabavneaktivnosti za vse generacije. Razvajajte brbončice na terasi hotelskesamopostrežne restavracije.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.