Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Poletje na Šolti - Apartmaji Šolta, Nečujam, otok Šolta, Dalmacija, Hrvaška - 280 EUR - 7x nočitev v apartmaju za do 5 oseb (4+1), Končno čiščenje

Poletje na Šolti - Apartmaji Šolta, Nečujam, otok Šolta, Dalmacija, Hrvaška - 280 EUR - 7x nočitev v apartmaju za do 5 oseb (4+1), Končno čiščenje

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Načrtujete počitnice na Hrvaškem in iščete prenočišče za vas in vašo družino? V Nečujmu boste našli vse kar potrebujete za popolne družinske počitnice. Mesto krasi dolga peščena plaža in prelep borov gozd. Zraven plaže vam je na razpolago igrišče za odbojko in mali nogomet in oprema za vodne športe.

 
Apartmaji Šolta se nahajajo 200m od plaže in do njih vodi lepa sprehajalna pot skozi borov gozd. Vsi apartmaji so novo renovirani v okusnem, modernem stilu. Ponudba v apartmajih: klima, Wi-Fi Internet, SAT TV, grill, radio, DVD player, coffee machine, toster i fen.
V bližini apartmajev se nahaja trgovina in restavracija za tiste, ki prihajajo na Šolto samo počivati. Če za vaše počitnice izberete otok Šolto in apartmaje v Nečujmu, potrebujete samo kopalke, brisačo in kremo za sončanje.  


Celotno naselje je v borovem gozdu. Plaža je prodnata in največja na celem otoku. Od ostalih aktivnosti razen kopanja, priporočamo raziskovanje otoka, sprehode skozi narava i razkrivanje številnih skritih zalivov s kristalno modrim morjem.


Športne aktivnosti na otoku: hiking, kolesarjenje, izlet s čolnom, vodni športi…

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.