Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Residence Sol Garden Istra - First minute družinski oddih v Istri, Umag, Istra, Hrvaška - 663 EUR - 5x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporabo zunanjega vodnega parka z vodnim igriščem in tobogani

Residence Sol Garden Istra - First minute družinski oddih v Istri, Umag, Istra, Hrvaška - 663 EUR - 5x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporabo zunanjega vodnega parka z vodnim igriščem in tobogani

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne zamudite odlične ponudbe za družinski oddih! Bivanje v Residence Sol Garden Istra za 2 osebi z vključenim polpenzionom (1 otrok do 11,99 leta biva brezplačno)!

Residence Sol Garden Istra (nekdanji Village Sol GardenIstra) v Umagu je idealna izbira za družine z otroki in rekreativce. Hotel se nahaja v Kotoro Resortu in je le 300 metrovoddaljen od morja. Gostje lahko koristijo vse storitve hotela Sol Garden Istra,ki se nahaja v neposredni bližini kompleksa Residence Sol Garden Istra.

Hotel & Residence Sol Garden Istra je eden izmed najboljših družinskihkompleksov na Hrvaškem. Prečudovito okolje, dobra hrana, spa tretmaji inkakovostne storitve ter vsi elementi, ki bodo olajšali bivanje staršem, otrokompa bodo zagotovili nepozabne počitnice!Uživajte s svojimi otroki na zunanjem kompleksu bazena sštevilnimi atrakcijami ali v novem Aqua Parku s tobogani in vodnim igriščem! Plava Laguna Activities Team bo poskrbel za zabavo sštevilnimi dnevnimi in večernimi aktivnostmi za otroke vseh starosti.

Prostorne sobe v Residence Sol Garden so urejene v prijetnem mediteranskem stilu s toplimi ter sproščujočimi barvami. V sobah je kopalnica s tušem in sušilcem za lase. Na voljo je klima, balkon, telefon, SAT TV, sef, in Wi-Fi dostop.

Wellness Center hotela Residence Sol Garden Istra ima največji prostor za sprostitev v Umagu in je mesto, v katerem lahkoobčutite vse čari avtohtonih proizvodov. Izberite enega izmed številnihtretmajev za nego telesa z medom, oljčnim oljem, sivko ali tartufi in popolnomapoživite vsa svoja čutila. Sprostite se ob vodni masaži v največjem whirlpoolu,pogrejte se v eni izmed savn, mišice pa prenovite s športno-revitalizacijskimitretmaji.

Mesto Umag se je razvilo v eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem in to ni presenečenje. Slikovito istrsko mesto na Jadranski obali izstopa s svojo lepoto.Zaradi svoje lokacije na severozahodu Hrvaške, Umag šteje za vrata Istre iz Evrope. Takoj po prihodu v mesto boste opazili njegove čari. Takoj, ko zagledate te neskončne mediteranske pejsaže in začutite vonj Jadranskega morja v zraku, vedeli boste, da se nahajate na posebnem mestu.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.