Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Enodnevni izlet v BUDIMPEŠTO + možnost izleta z ladjico z agencijo goHolidays | - Odhod iz LJ, CE, MB ali MS

Enodnevni izlet v BUDIMPEŠTO + možnost izleta z ladjico z agencijo goHolidays | - Odhod iz LJ, CE, MB ali MS

32%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odpravite se na izlet v Budimpešto, glavno mesto Madžarske, ki leži ob Donavi in je znano po živahnem nočnem življenju, veliki izbiri naravnih termalnih kopališč in čudoviti arhitekturi. Mesto je popolno za potep, saj je polno znamenitosti, kot so npr. kraljeva palača, parlament, galerije in muzeji. 
Madžarska metropola je zaradi svoje slikovite lege ob »lepi plavi Donavi«, mogočnih imperialnih zgradb ter odlične kulinarike privlačen turistični cilj. Mesto se ponaša z največjim številom stavb na seznamu Unesca za Parizom in Rimom.
PROGRAM
Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja po južni strani Blatnega jezera proti madžarski prestolnici kamor prispemo v dopoldanskih urah. Na avtobusnem ogledu si bomo ogledali veličastni Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, državno opero, parlament in cerkev sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kosilo ali pa se odpravite na ogled enega najstarejših živalskih vrtov v Evropi. Popoldan bo čas za ogled Budimpešte iz druge perspektive, ponujamo vam možnost, da se podate na vožnjo z ladjico po Donavi (doplačilo). Pozno popoldne se bomo odpravili proti domu..>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.