Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Dubrovnik in Črna gora, Cetinje, Črna Gora - 234 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 3x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

Dubrovnik in Črna gora, Cetinje, Črna Gora - 234 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 3x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Najvas očarajo Črnogorske gore! Narodni park Lovćen je poznan po svojih naravnihin kulturno-zgodovinskih znamenitostih, za Črnogorce pa predstavlja narodnisimbol. Čarobno neokrnjeno naravo predstavlja Narodni park Durmitor, poprepričanju mnogih eden najlepših predelov Evrope.

1.DAN: LJUBLJANA - DUBROVNIK - ČRNA GORA: Odhodavtobusa s parkirišča na Dolgem mostu ob 3. uri zjutraj. Vožnja mimo Plitvic,Splita, do Dubrovnika. Krajšisprehod po Stradunu, ki ga obdajajo čudovite palače. Če bo mogoče, bomoobiskali lekarno v starem frančiškanskem samostanu (doplačilo). Vožnja v Črnogoro, po slikoviti črnogorski obali, mimo Hercegnovega v Budvo in dalje dohotela na budvanski rivieri. Namestitev, večerjain nočitev.

2.DAN: BUDVANSKA RIVIERA - CETINJE - LOVĆEN -NJEGUŠI - BOKA KOTORSKA: Po zajtrku izlet z avtobusom v Cetinje, nekdanjo prestolnico Črnegore, kjer bo ogled muzejske zbirke, ki priča o izjemno bogatikulturnozgodovinski preteklosti Črnogorcev. Sledi ogled palače kralja Nikole,nato bomo nadaljevali z vožnjo po gorski panoramski cesti na Lovćen, kjer na 1160 metrov visokemJezerskem vrhu stoji veličasten Njegošev mavzolej, delo kiparja IvanaMeštroviča. Po ogledu se bomo odpeljali skozi Njegošev rojstni kraj, vasico Njeguši, kjer nam bodo postregli sčrnogorsko malico (doplačilo). Vožnja do zaliva Boke Kotorske,od tam dalje pa povratek v hotel. Večerja in nočitev.

3.DAN: PODGORICA - SAMOSTAN OSTROG - SKADARSKO JEZERO: Po zajtrku vožnja do znamenitegapravoslavnega samostana Ostrog iz17. stoletja, ki je vklesan v živo skalo in je najbolj pomembno versko središčev Črni gori. Po krajšem ogledu se bomo odpeljali do največjega jezera naBalkanu, nacionalnega parka Skadarskojezero, ki se lahko pohvali z zadnjim prebivališčem pelikanov, največjimptičjim rezervatom v Evropi in z enim zadnjih sladkovodnih močvirij vSredozemlju. Po želji se bomo z ladjico popeljali po Skadarskem jezeru. Pokončani vožnji si bomo lahko (doplačilo) privoščili kosilo. Ustavili se bomo vRijeki Crnojevića, nekdanji prestolnici črnogorske srednjeveške države. Vožnjamimo Virpazarja do hotela. Večerja in nočitev.

4.DAN: ČRNA GORA - SPLIT - LJUBLJANA: Pozajtrku slovo od Črne gore. Vožnja proti Splitu, kjer si bomo ogledaliznamenito Dioklecijanovo palačo in se sprehodili po tem lepem dalmatinskemmestu. Vožnja mimo Plitvic v Slovenijo, kamor je predviden prihod v nočnihurah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.