Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Port 9 Hotel - Družinski oddih na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 520 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v Family park sobi za 2 osebi (2 otroka do 13,99 let brezplačno), Pijača dobrodošlice

Port 9 Hotel - Družinski oddih na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 520 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v Family park sobi za 2 osebi (2 otroka do 13,99 let brezplačno), Pijača dobrodošlice

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Otok Korčula je edennajlepših hrvaških otokov, ki s svojo naravo, živahnim utripom, raznolikoponudbo in izjemno razvitim turizmom nikoli ne razočara. Oddih na Korčuli vambo dodatno polepšal Port 9 Hotel, ki ustreže vsem željam svojih gostov, zaradičesa boste preživeli sproščujoč oddih ob ustvarjanju nepozabnih spominov.

Hotel se nahaja v mirnem zalivu, to je Zalivu školjk,ki je le 2 kilometra stran od starega mesta Koručule.Sestavljen je iz 5 paviljonov, kompleksa restavracij,recepcij in številnih vsebin, katerih imena so simbol del in potovanj Marka Pola. Hotel ima celo 177 namestitvenih enot. Vse sobe imajoTV, telefon, kopalnico s tušem ali kadjo in balkon.Restavracije ponujajo različne jedi, prilagojenešportni, vegeterijanski in dietni prehrani. 

V resort-u dominirajo vsebine namenjene družinam zotroki in tistim, ki si želijo aktivnih počitnic v ogolici morja in bogatevegetacije, a vse to nedaleč od starega mesta Korčule.Lahko se sprostite poleg zunanjih bazenov ali pa polegolimpijskega zaprtega bazena za plavalce in vaterpoliste. Če ste bolj športnitip osebe, lahko uživate v igri tenisa, kolesarjenu, lahko pa si tudi sposoditekanu ali pa neko drugo plovilo na plaži. 

Mesto Korčula je eno najbolje ohranjenih mest iz srednjegaveka na Mediteranu, njegova zgodovina pa je še daljša. Bogata arheološkanajdišča pričajo o predzgodovinskih koreninah. To je mesto pomorcev, ladjarjev,umetnikov, rojstno mesto svetovnega popotnika Marka Pola, mesto renesanse intradicije. Poleg kulturne dediščine lahko uživate v raznih manifestacijah:viteške igre, večeri klapskih pesmi. Prebivalci Korčule so veliki ljubiteljidobre domače kapljice in gurmani z dolgo in avtohtono kulinariko. Resničnodoživeti mesto pomeni doživeti ga z vsemi svojimi čutili.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.