Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Kalvaria - Oddih na Madžarskem , Győr, Madžarska - 318 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 2x celodnevna vstopnica za Raba Quelle SPA

Hotel Kalvaria - Oddih na Madžarskem , Győr, Madžarska - 318 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 2x celodnevna vstopnica za Raba Quelle SPA

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odlične SPA počitnice na severu Madžarske!

HotelKálvária se nahaja v bližini centra mesta Győr. Ponuja nastanitev v dvehstavbah in v dveh kategorijah, 3 in 4 zvezdice. Če iščete družinski ambient,izberite sobe s tremi zvezdicami, če iščete eleganco, pa rezervirajte sobo s 4zvezdicami!


Stavbas 4 zvezdicami vsebuje 43 sob v dveh kategorijah: deluxe in superior. Vse sobeso klimatizirane in imajo kopalnico (brisače, kopalni plašči in sušilec zalase), televizijo z ravnim zaslonom, telefon in mini bar. Vsebuje tudi recepcijo,restavracijo Carmen, konferenčno dvorano Apollónia, salon za masažo,telovadnico in pralnico.

Stavbas 3 zvezdicami ima 15 sob, Spa center Magnolia (vroča kad, parna kabina, finskain infra savna ter različne masaže), konferenčna dvorana Kamillus in lokal CrossBar. Vse sobe so klimatizirane in imajo kopalnico (brisače, kopalni plašči insušilec za lase), televizijo z ravnim zaslonom, telefon in mini bar. V temobjektu najdete tudi storitve za dojenčke. Dobrodošli so tudi hišniljubljenčki.

Dvestavbi sta povezani z zaprtim dvoriščem. Obstaja zasebno parkirišče za 50avtomobilov. Na voljo je tudi polnilnik električnih avtomobilov.Vstavbi s štirimi zvezdicami je nagrajena restavracija Carmen, kjer lahkoposkusite različne tradicionalne ali mednarodne jedi. Restavracija ponuja tudijedi za goste s posebnimi dietami (vegetarijanska, diabetična, občutljivost namleko, moko in jajca).LokalCross Bar v stavbi s tremi zvezdicami ponuja široko paleto možnosti za prostičas, kot so pijača, biljard, pikado in namizni nogomet.

Termein železniška postaja Győr sta le 1 km oddaljena od hotela Kálvária

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.