Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

- 53 % na vrhunsko vzmetnico Königsmann VIGO Exclusive 5 Star Collection (100 x 190 cm), izdelano iz povsem naravnih materialov! Najkakovostnejši materiali in proizvodnja v EU! Višina vzmetnice je kar 22 cm in jedro sestavlja...

- 53 % na vrhunsko vzmetnico Königsmann VIGO Exclusive 5 Star Collection (100 x 190 cm), izdelano iz povsem naravnih materialov! Najkakovostnejši materiali in proizvodnja v EU! Višina vzmetnice je kar 22 cm in jedro sestavlja...

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vzmetnica Königsmann VIGO Exclusive 5 Star Collection

Vse vzmetnice s podpisom Exclusive 5 Star Collection odlikuje sodoben dizajn, prvovrstna kakovost in dolga življenjska doba. Vzmetnica Königsmann VIGO zagotavlja optimalno ergonomsko podporo in izjemno prilagajanje telesu. Izkusite kraljevsko udobje in se potopite v popoln spanec noč za nočjo!

EKSKLUZIVNA SERIJA - najvišja kakovostna serija, izdelana za najzahtevnejše kupce. Zanje je značilna najvišja kakovost in najvišji standard zmogljivosti. Udobje povečuje snmeljiva prevleka  iz visokokakovostne hypoallergenic tkanine. Surovine, ki se uporabljajo za proizvodnjo, izpolnjujejo stroge standarde kakovosti, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo žimnice za več let.

1. Tehnologija HotMelt  
Pri sestavljanju posameznih plasti vzmetnice niso bila uporabljena lepila in premazi, ampak tehnologija HotMelt, ki zlepi plasti brez vonja, hlapljive snovi pa so izločene. 

7 ZONSKO NANOHARD JEDRO   
Jedro 22 cm visoke vzmetnice sestavlja sloj visokokakovostnih žepkastih vzmeti, ki se točkovno prilagajajo telesu, saj je vsak del telesa podprt s svojim žepkom. Napredne žepkaste vzmeti namreč omogočajo odzivnost samo tistih vzmeti, na katere pritiska telo, zato je hrbtenica zmeraj poravnana in v pravilni legi, ne glede na položaj telesa med spanjem.   
Pomembna prednost individualnih, žepkastih vzmeti je, da le-te pravilno in nemoteče uravnavajo lego dveh oseb na zakonski postelji, tudi če je med vami in partnerjem velika razlika v teži. Tako omogoča več udobja, zunanje negativne dejavnike, ki vplivajo na vašo kakovost spanca, zmanjšuje na minimum. Zaradi sistema žepkastih vzmeti boste spali mirneje in udobneje, ne glede na to, če vaš partner pogosto menjuje spalne položaje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.