Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Malin - Romantični paket razvajanja za Valentinovo na Krku, Malinska, otok Krk, Hrvaška - 187 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 12 let brezplačno), 2x zajtrk z vključeno pijačo

Hotel Malin - Romantični paket razvajanja za Valentinovo na Krku, Malinska, otok Krk, Hrvaška - 187 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 12 let brezplačno), 2x zajtrk z vključeno pijačo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Malin 4* se nahaja v Malinski na otoku Krku. Hotel je ena izmed najboljših izbir, ko je govora o namestitvi na otoku Krku. Nudi preverjeno kvaliteto in storitve na visoki ravni, zaradi katerih ima hotel vodilno mesto in naziv najboljšega hotela v Malinski. V tem primeru bomo pustili, da kvaliteta govori sama za sebe!   

Hotel Malin v Malinski na otoku Krku je obkrožen z morjem, skrit med zelenjem in samo 5 minut hoda oddaljen od centra Malinske. Zaradi svoje skrbne urejenosti, je postal eleganten in udoben hotel za vse generacije. Na novo urejene sobe in luksuzni apartmaji, restavracije in bari, zasebna plaža s posebnimi ugodnostmi za otroke, manjša luka s možnostjo priveza ladij, ljubeznivo in strokovno osebje ter posebej izdelana dodatna ponudba programov in dogodkov je po meri sodobnega človeka. Tradicionalna restavracija Mulino, urejena v skladu z ambijentom, nudi popoln spoj luksuza, tradicije in kvalitete. Mulino je restavracija, kjer lahko uživate v mediteranskih in tradicionalnih jedeh. Poleg lokacije čisto ob morju in pogleda na celoten Kvarner, se v hotelu Malin ponašajo tudi s ponudbo domačih jedi in otoških delicij. Kraj, kjer lahko dosežete harmonijo duha in telesa, se sprostite, osvobodite stresa in si povrnete energijo je sigurno intimen kotiček na novo odprtega wellnessa v hotelu Malin, s savno, solarijem in masažnim bazenom. Spremljevalna ponudba hotela bo popestrila vaš prosti čas in dopolnila vaš oddih v Malinski.  

Uživajte v dvoposteljni sobi z balkonom na morski strani. Soba je klimatizirana in opremljena s SAT TV, telefonom, pisalno mizo, mini barom sefom, sišilcem za lase. V sobi lahko namestimo dodatno ležišče za eno osebo. Primerno je za tretjo odraslo osebo ali dva otroka do 12 let.

Naj vam ljubezensko tekne!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.