Hotel Asteria - Mestni oddih, Ljubljana, Slovenija - 65 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Asteria - Mestni oddih,...

Hotel Asteria - Mestni oddih, Ljubljana, Slovenija - 65 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 13,00 €

178,00 €
Cena
63%
Popust
113,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

65,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Asteria je za vas odprl svoja vrata vživahni umetniški četrti. Obkrožen je s svetovno znano Metelkovo, muzejiumetnosti, razigrano Trubarjevo s Plečnikovim Tromostovjem in pisano ljubljanskoTržnico. Hotel, ki je pod mogočnimi tremi kostanji, je kraj, kjer se vašapravljica lahko začne.


Hotel Asteria je le pet minut hoje stran od Ljubljanskegagradu in reke Ljubljanice ter na drugi strani le nekaj minut hoje do avtobusnein železniške postaje Ljubljana. Letališče Jože Pučnik Ljubljana je oddaljeno25 km. Če želite biti v samem središču dogajanja, opazovati ljudi, kako hitijomimo vas in ustaviti svoj korak ob uličnih umetnikih, je to pravi kraj za vas.


Sobe so opremljene s čajno kuhinjo, kabelsko plazmoTV,  neomejenim in brezplačnim brezžičnim internetom, balkonom, zmožnostjo sobne strežbe, s sušilcem za lase, hotelsko kozmetiko, po željikopalnim plaščem in copatki ter prijetnimi majhnimi presenečenji. 


V kavarnici in zajtrkovalnici vas pocrkljajo s samopostrežnimzajtrkom, domačimi dobrotami, svežo kavico  in še veliko več. 


Za zaključene družbe vam Asteria ponuja vinsko klet, kjerlahko ob okusnih prigrizkih in izbranem vinu nazdravite s prijatelji in sepoveselite.

Lokacija

Njegoševa 10
1000
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Asteria - Mestni oddih, Ljubljana, Slovenija - 65 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi«