Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Phoenix 4*: Romantično razvajanje v centru Zagreba že od 99 € za 2. Vključena MASAŽA in wellness program za OBA!

Hotel Phoenix 4*: Romantično razvajanje v centru Zagreba že od 99 € za 2. Vključena MASAŽA in wellness program za OBA!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popolna ponudba za romantike! 2 ali 3-dnevno kraljevsko razvajanje v Zagrebu v Hotelu Phoenix 4* z vključeno pijačo dobrodošlice, bogatim samopostrežnim zajtrkom  ''Art of breakfast'', vključeno masažo za OBA, GURMANSKO večerjo v...


Odličen oddih z razvajanjem za zaljubljene! 2 ali 3-dnevno romantično kraljevsko razvajanje v Zagrebu, Hotel Phoenix 4* z vključeno pijačo dobrodošlice, bogatim samopostrežnim zajtrkom, sproščujočo masažo za oba in 4-hodno romantično večerjo ter sprostitev v Wellness & SPA centru, kjer vam je na voljo bazen, jacuzzi in savna. 
Preživite nepozabno noč ali dve s svojo ljubljeno osebo v sodobni in elegantni sobi, uživajte v bogatem in sladkem zajtrku, v večernih urah pa preživite nepozabne trenutke na romantični večerji ob svečah v restavraciji Maestro ali na čudoviti poletni terasi hotela.
Hotel Phoenix 4* v Zagrebu z luksuzno opremljenim Wellness & SPA centrom je zagotovo najbolj romantičen hotel v Zagrebu, tudi dobitnik nagrade "Luxury Travel Guide" za najbolj romantičen hotel na Hrvaškem, kjer boste takoj občutili posebno intimno ter toplo atmosfero, saj je vsak detajl skrbno odmerjen, hotelsko osebje pa je posebej predano in pozorno do vsakega gosta...Razvajali vas bodo že takoj ob prihodu z Royal coctailom in romantično okrasitvijo sobe. Sledi 120-minutni romantični wellness program v luksuzno opremljenenem wellness & SPA oazi, ki nudi sproščanje v finski savni, hidromasažnem bazenu temperature 35°C, bazenu z možnostjo protitočnega plavanja temperature 28°C, vodni in zračni masaža ter svetlobni terapiji. Za počitek pa so vam na voljo sprostitveni prostori s prijetno glasbo in kotiček s sadjem, čajem in domačimi jabolki ter uporaba telovadnice s premium Technogym vadbeno opremo in napravami za raztezanje.Poleg razvajanja v spa-ju so znani tudi po odlični kulinariki. Postregli vam bodo z odlično romantično ali gurmansko večerjo ob svečkah v moderni restavraciji Maestro, ki bo pravljično razvajala vaše brbončice. Odlična kulinarika in ambient bosta pričarali romantiko in uživali boste v vsakem trenutku.
* Za datum od 14.2. do 15.2. bo namesto romantične 4-hodne večerje, postrežen meni za Valentinovo:- Pikanten namaz, postrežen na hrustljavem sirnem pecivu.- Barvita solata z jabolki, feta sirom, brusnicami in oreščki s sladko-kislem prelivom.- Kremna juha sladkega krompirja in ingverja.- Ramstek Caffe de Paris.- Čokoladna torta za zaljubljene.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.