Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Remisens Hotel Giorgio II - First minute All Inclusive light poletni paket, Ičići, Hrvaška - 849 EUR - 4x nočitev v Superior dvoposteljni sobi s pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 13,99 let brezplačno), 4x all inclusive light za...

Remisens Hotel Giorgio II - First minute All Inclusive light poletni paket, Ičići, Hrvaška - 849 EUR - 4x nočitev v Superior dvoposteljni sobi s pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 13,99 let brezplačno), 4x all inclusive light za...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite first minute ponudbo in preživite oddih na opatijski rivieri! V mirnem zelenju nad obalnim sprehajališčem Lungomare v bližini Opatije vas pričakuje Remisens hotel Girogio II, ki predstavlja izvrstno izbiro za vaše počitnice.

Sodoben hotel v petih nadstropjih ima 180 sob z balkonom in čudovitim pogledom na modrino Kvarnerskega zaliva. Udobno se namestite v prostorni dvoposteljni sobi s pogledom na morje. Soba je opremljena z zakonsko ali ločenima posteljama, medtem ko ima moderna kopalnica banjo ali tuš. Na balkonu s pogledom na Kvarnerski zaliv lahko spijete jutranjo kavo ali se sprostite po aktivnem dnevu na plaži. Za popolno udobje ima soba tudi klimo, LCD TV in brezplačen Wi-Fi. Remisens hotel Giorgio II ima na voljo 25 prostornih družinskih sob, ki bo družinam z otroki ponudil vse udobje, potrebno za sproščene družinske počitnice.

Gostom je na voljo hotelska plaža in zunanji bazenski kompleks s prostorom za sončenje ter različne vsebine za otroke in odrasle.


Za zabavne in izpopolnjene počitnice naši animatorji organizirajo aktivnosti za vso družino v Mini, Midi in Teen clubu ter v Fit in Active clubu kot tudi tematske dneve ter različne športne in družabne igre. Za aktivno spoznavanje Opatijske riviere so gostom na voljo kolesa in palice za nordijsko hojo.

Hotelska restavracija in Chi Pool Bar na zunanji terasi ob bazenu ponujata specialitete sredozemske kuhinje. Da bi bilo vaše bivanje kar se da sproščeno, je pijača ob penzionskih obrokih vključena v ceno bivanja.

Poleg zasebne plaže hotel ponuja tudi zunanji bazenski prostor z dvema bazenoma in prostorom za sončenje z ležalniki in senčniki. Infinitiy bazen je namenjen aktivnemu uživanju v vodi ter vabi k popolnemu sproščanju, otroci pa lahko brezskrbno uživajo v posebnem bazenu, namenjenemu samo njim, ter igri na zunanjem vodnem igrišču.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.