Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ženska parfumska voda CHRISTINA AGUILERA - By Night 50ml (EDP)

Ženska parfumska voda CHRISTINA AGUILERA - By Night 50ml (EDP)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Parfum By Night prihaja od svetovno znane pevke Christine Aguilere. Pevka je do sedaj na trg poslala že kar nekaj parfumov, ki so bili več kot uspešni, kar velja tudi za parfum By Night.
By Night je dišeča zgodba, ki dopolnjuje kolekcijo dišav znane pevke, okrašena s čipkami na bočni obliki stekleničke v obliki zapeljivega ženskega telesa. Rdeča je najljubša barva Christine Aguilere, kombinacija rdečih odtenkov in črne čipke pa je zagotovo najboljša izbira za prihajajočo sezono. Barva strasti in ognja napoveduje sestavo, ustvarjeno iz zapeljivih prientalsko-cvetnih arom.
Vonj se prične z igrivimi akordi mandarine, frezije in rdečega jabolka. Poleg sadnih cvetličnih lističev so prisotni tudi mandlji, ki ustvarijo čuten in kremast učinek. Osrednja nota je sestavljena iz vanilije, ki krepi ženske in nežne note, pa tudi zapeljivo moč žensk. Osrednja nota vsebuje jantar in vanilijo, ki sta zelo močna in seksipilna.
Izdelek je TESTER.
Kakšna je razlika med testerjem in navadnim parfumom?
Razlika je samo v embalaži in sicer pri testerju je embalaža navadna škatlica z napisom, enobarvna, medtem ko je pri navadni dišavi embalaža v več barvah in porisana. Ponavadi je tester obstojnejši in bolj koncentriran v primerjavi z izdelki v prosti prodaji, saj je njegov namen privabiti nove stranke in jih prepričati za nakup. 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA