Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel pod Roglo - Ski paket med vikendom, Zreče, Slovenija - 276 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel pod Roglo - Ski paket med vikendom, Zreče, Slovenija - 276 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Super Ski paket za vse ljubitelje smučanja! Preverite ta čudoviti hotel sredi neokrnjene narave! Na poti iz Zreč proti Rogli, v objemu pohorskih gozdov, leži Hotel pod Roglo. Zgrajen je bil leta 2002 in je tipičen nastanitveni objekt, saj je opremljen v starinskem pohorskem slogu.


Hotelska hiša ima 12 dvoposteljnih sob, 1 enoposteljno sobo, 4 družinske apartmaje, 2 dvojna apartmaja (2 spalnici, 2 kopalnici) in dva luksuzna apartmaja (vodna postelja, whirlpool). Sobe so prijetno opremljene s tušem ali kadjo, SAT televizijo, sušilcem za lase. 


Hotel pod Roglo se nahaja na odlični lokaciji in s svojo lego omogoča aktivne počitnice, oddih, poslovno srečanje ali sprostitev od napornih dni. V hotelu se nahaja velika restavracija, poznani so po dobri domači hrani, okusne sladice pa pritegnejo tudi še največje gurmane. Ponašajo se s pridelavo domačega Kovaškega piva. V hotelu se nahaja tudi velika večnamenska dvorana, aperitiv bar, seminarske sobe, galerija, otroški kotiček. Obiskovalci Hotela pod Roglo se lahko razvajajo in sproščajo v hotelski savni.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.