Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Omorika - Poletje v Crikvenici, Crikvenica, Hrvaška - 425 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom morska stran za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Hotel Omorika - Poletje v Crikvenici, Crikvenica, Hrvaška - 425 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom morska stran za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Omorika se nahaja približno 2 km od središča Crikvenice, do katerega vas pelje živopisna sprehajalna pot ob morju. Obkroža ga mediteransko rastlinje, v neposredni bližini pa se razprostira prodnata plaža. Bivanje v tem hotelu si boste zagotovo spominjali predvsem zaradi čudovitega pogleda na modro morje in zelenje otoka Krka.


Hotel je bil prenovljen v letih 2015 in 2016, njegova velikost, prostorni hodniki in dvorane pa govorijo o glamurju preteklih časov. Na terasi hotela lahko uživate v prvi jutranji kavi, medtem ko vas božajo sončni žarki in vetrič iz morja.


Hotel Omorika ima 115 sob, 248 ležišč. Sobe so prostorne, vse s pogledom na morje in večina z balkonom. Vse sobe imajo kopalnico s prho, sušilec za lase, telefon, satelitsko televizijo, klimatsko napravo, Wi-Fi, mini bar in sef.


Prodnata plaža pred hotelom je bogata s športnimi objekti in opremo za izposojo (ležalniki, senčniki), pedaline, badminton, odbojka na mivki. V bližini hotela je veliko vsebin za velike in majhne. Športna igrišča: Športni navdušenci lahko izbirajo med tereni ob hotelu - 3 teniška igrišča, nogometno igrišče, namizni tenis ali mini golf. Tukaj je tudi adrenalinski park za tiste, ki iščejo avanture. Vodni športi: smučanje na vodi, letenje s padalom. Na voljo so tudi številne restavracije, kavarne in trgovine. Pred hotelom je postaja turističnega vlakca, ki poleti vozi do središča Crikvenice.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.