Paviljoni Ad Turres Superior - First minute all inclusive light poletje v Crikvenici, Crikvenica, Hrvaška - 829 EUR - 7x nočitev s all inclusive light v dvoposteljni sobi v paviljonu Ad Turres za 2 osebi (1 otrok do 5,99 let...

Paviljoni Ad Turres Superior...

Paviljoni Ad Turres Superior - First minute all inclusive light poletje v Crikvenici, Crikvenica, Hrvaška - 829 EUR - 7x nočitev s all inclusive light v dvoposteljni sobi v paviljonu Ad Turres za 2 osebi (1 otrok do 5,99 let...

Rezerviraj za 829,00 €

829,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

829,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Paviljoni Ad Turres se nahajajo v neposredni bližini hotelaAd Turres na vhodu v Crikvenico. Obkroža jih čudovit borov gozdiček insredozemsko rastlinje.  

Paviljoni Ad Turres so v letu 2019 dobilipopolnoma novo podobo, saj so prenovili tako sobe, kot tudi bazen s teraso zasončenje. Za popoln oddih poskrbi tudi bližina plaže (450 metrov) in paturistični vlakec (postaja je oddaljena 300 metrov), ki vas popelje vse docentra mesta, kjer vas čaka bogata turistična ponudba.

Ljubitelji športa se lahko nabližnjih igriščih ukvarjajo s tenisom, malim nogometom, namiznim tenisom, minigolfom, za tiste, ki so bolj za avanturistične športe pa je na voljoadrenalinski park. 

Paviljoni Ad Turres vsebujejo 10 paviljonov, vsak ima 27 sob. Sobe imajo stranišče s tuš kabino, klimatske naprave, brezplačen Wi Fi dostop, TV, balkon. V sklopu paviljona se nahaja bazen, ki je ob glavni restavraciji.

Crikvenica se nahaja vKvarnerskem zalivu, 35 km stran od Reke. Ima dolgo tradicijo, omenja se že včasu Rimljanov kot rimsko naselje »Ad Turres«. Svoj izvirni zdraviliščnikarakter je zadržala vse do danes, zdravstvena ustanova Thalassotherapia pa jeznano zdravilišče za dihalna obolenja in revme. Ponaša se s čudovito plažoin izredno čistim morjem. Visokokakovostna čistoča morja je Crikvenici prinesla»Modro zastavo«, evropsko priznanje za čistočo morja.

Ni to dovolj zakakovosten oddih v čistem morju?

Lokacija

Ulica Kralja Tomislava 111
51260
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Paviljoni Ad Turres Superior - First minute all inclusive light poletje v Crikvenici, Crikvenica, Hrvaška - 829 EUR - 7x nočitev s all inclusive light v dvoposteljni sobi v paviljonu Ad Turres za 2 osebi (1 otrok do 5,99 let...«