Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

1× komplet 4 kompatibilnih nastavkov Black Clean za električne zobne ščetke blagovne znamke Philips Sonicare Ob nakupu dveh enakih kompletov tretji GRATIS. Poštnina je BREZPLAČNA!

1× komplet 4 kompatibilnih nastavkov Black Clean za električne zobne ščetke blagovne znamke Philips Sonicare Ob nakupu dveh enakih kompletov tretji GRATIS. Poštnina je BREZPLAČNA!

71%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ultimativna naravna moč čiščenja kombinirana z najnaprednejšo tehnologijo čiščenja zob!
Kompatibilni nastavek Black Clean za električne zobne ščetke Philips Sonicare ima srednje trde ščetine, ki vsebujejo 100-% naravno aktivno oglje iz bambusa. Temeljito odstranjujejo zobne obloge, pomagajo pri odstranjevanju obarvanosti zob in odstranjevanju bakterij iz ustne votline ter ščitijo dlesni.
Z vsakodnevno uporabo nastavkov Black Clean bodo vaši zobje bolj čisti, gladki in beli kot kadar koli prej. Ščetine so ergonomsko prirezane, da se prilegajo naravni obliki zob, hkrati pa segajo tudi v medzobne prostore. Aktivno oglje preprečuje razmnoževanje bakterij na ščetinah tudi po uporabi. Primerne so za vsakodnevno uporabo, saj je aktivno bambusovo oglje vgrajeno v same ščetine, zato se ne izpere in nima nobenega priokusa. Lahko se uporabljajo z običajno zobno pasto.
Prednosti nastavkov Black Clean z aktivnim ogljem iz bambusa:Boljše odstranjevanje oblogBambusovo aktivno oglje ima naravno porozno strukturo, ki ob uporabi v ustih pomaga absorbirati bakterije in zobne obloge ter tako temeljiteje očisti zobe in dlesni.Manjša obarvanost zob (beljenje zob)
Čaj, kava, rdeče vino in kajenje so samo nekateri najbolj znani povzročitelji obarvanosti zobne sklenine (porumenelost zob). Aktivno bambusovo oglje v ščetinah absorbira tanine, ki povzročajo porumenelost zob. Z redno uporabo Black Clean nastavkov se bodo madeži razgrajevali in vaši zobje bodo postali bolj beli.Preprečevanje slabega zadaha
Zaradi sposobnosti vezave aktivnega bambusovega ogljika v ščetinah lahko ta odstrani tudi bakterije, ki povzročajo slab zadah. Tako ne povzroča prekrivanje slabega zadaha, ampak odstranjuje bakterije, ki so vzrok tega.
Za optimalne rezultate čiščenja in delovanje aktivnega bambusovega oglja se priporoča menjava nastavka vsaka 2 meseca.
Nastavki so kompatibilni z naslednjimi modeli električnih zobnih ščetk Sonicare:ForKidsFlexCareFlexCare+FlexCare PlatinumHealthyWhiteDiamondClean


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CANON PIXMA G3420
-15%
OMEJENA KOLIČINA

CANON PIXMA G3420

189,99€ 159,99€ Odpri