Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Zreče, Hotel pod Roglo 3*: 3 dni s polpenzionom in kopanjem v Termah Zreče ali romantično pivsko kopeljo, že od 149 € za 2 osebi. Na voljo LUKSUZNI paket - soba z jacuzzijem in vodno posteljo!

Zreče, Hotel pod Roglo 3*: 3 dni s polpenzionom in kopanjem v Termah Zreče ali romantično pivsko kopeljo, že od 149 € za 2 osebi. Na voljo LUKSUZNI paket - soba z jacuzzijem in vodno posteljo!

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Čudovit zimski oddih na odlični lokaciji v neposredni bližini Rogle, s svojo lego omogoča aktivne počitnice ali le miren oddih in sprostitev od napornih dni. Spočili si boste v udobnem ambientu starinskega pohorskega sloga Hotela pod...


Na poti iz Zreč proti Rogli, v objemu pohorskih gozdov, vas bo pozdravil družinski Hotel pod Roglo 3*. Uživajte v udobju ambienta starinskega pohorskega sloga in se razvajajte na sproščujočem oddihu ali pa se pripravite na aktivne počitnice, ki jih nudi odlična lega hotela. Iz hotelske restavracije bo zadišalo bo domači hrani ob kateri vam postrežejo s Kovaškim pivom iz lastne pivovarne. V prijetno opremljenih sobah pa najdete kopalnico s tušem ali kadjo, SAT televizijo, sušilec za lase...
1. slovenska pivska kopel...Na voljo vam je tudi ponudba z vključenim razvajanjem v 1. slovenski pivski kopeli v hrastovi kadi, kateri sledi počitek na postelji iz prave ječmenove slame in neomejena količina domačega Kovaškega piva. Da bi dosegli optimalen rezultat, priporočamo, da se po kopeli vsaj nekaj ur ne oprhate. Brez skrbi - neželenih vonjav NI, vaša koža pa bo mehka in gladka. Blagodejni učinki pivske kopeli so mnogi: pomlajevanje kože, absorpcija vitaminov, ugoden vpliv na kožo, lase ter mišice, zmanjševanje stresa, regeneracija telesa in duha, izboljšana prekrvavitev, razstrupljanje ter čiščenje por.
TERME ZREČEV Termah Zreče se boste sprostili in uživali kar na 1600 m2 bazenov, ki jih polni zdravilna akratotermalna voda s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, predvsem pa izjemnim blagodejnim vplivom na telo, potrebno rehabilitacije. Potopili se boste v brbotajoče masažne bazenčke, pretegnili mišice s plavanjem, spustili po toboganu, medtem pa bodo lahko vaši malčki navdušeno skakali v čofotalniku. Za otroško kopalno karto povprašajte kar v Hotelu Pod Roglo.
ŽIČKA KARTUZIJA - Tiha lepotica v dolini svetega JanezaVčasih se nam dogodi, da pridemo na kraj, ki nas osupne. Ko se ozremo okoli sebe in imamo občutek, da se je celo čas ustavil. Da smo vstopili v nek drugi svet, zakorakali v neko nepoznano dimenzijo. Takšni občutki vas bodo prevzeli, ko boste vstopili v skrivnostni svet zidov Žičke kartuzije. Po njeni zgodovini se lahko sprehodite sami, v družbi naših turističnih vodnikov ali priročnih avdiovodnikov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.