Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Zagotovite si boljše počutje, gibljivost, koncentracijo in notranji mir! - 65 % na tečaj joge in Nirvana Fitnessa (1 semester, 4 mesece 1x tedensko ali 2 meseca 2x tedensko)!

Zagotovite si boljše počutje, gibljivost, koncentracijo in notranji mir! - 65 % na tečaj joge in Nirvana Fitnessa (1 semester, 4 mesece 1x tedensko ali 2 meseca 2x tedensko)!

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Joga & Nirvana  
Čas in prostor, v katerem živimo, nas potiskata proti vse večji storilnosti, ta pa nas vodi v izgorelost. Uporaba antidepresivov je v zadnjih letih strmo narasla in medicinska stroka ugotavlja, da alarmantno število ljudi ne more več delovati brez različnih zdravil, kar je posledica tega, da so ljudje nezadovoljni s svojim življenjem in nesrečni. To lahko spremenimo z vadbo joge in Nirvana tehnike, saj obe vadbi delujeta tako na krepitvi mišic kot na pravilnem dihanju.

Joga je starodavna veščina, ki so jo razvili indijski modreci pred več kot 5000 leti v skladu z naravo in vesoljem. Sama beseda joga pomeni združevanje uma, telesa in duha, zato nam podaja primerne telesne vaje, dihalne tehnike, tehnike koncentracije, meditacije ter sproščanja. Vadba je primerna za vsakogar, saj začnemo z izvajanjem lahkih vaj (asan), nakar postopoma preidemo do težjih in tako vsak osvoji svojo težavnostno stopnjo. Če redno vadimo jogo, izvajamo asane in tehnike dihanja, telo postane močno ter zdravo, naš um pa se umiri. Pri jogi je v enaki meri pomembno sproščanje, ki se izvaja pred in po koncu fizičnega dela vadbe. S pomočjo vadbe joge se naučimo nadzorovati svoj um, poslušati samega sebe in ljudi, ki nas obkrožajo, medtem ko z dihalnimi tehnikami prečistimo dihalne poti in se z meditacijo odpravimo v svojo notranjost, da bi dosegli notranji mir. Na ta način uravnovesimo telo, um in dušo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.