Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Studio Kvadrus: Maderoterapija (60 minut) le 18,90 € namesto 60 €

Studio Kvadrus: Maderoterapija (60 minut) le 18,90 € namesto 60 €

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

MADEROTERAPIJA je trenutno ena izmed najbolj uspešnih kozmetičnih tehnik v boju s celulitom. Pomarančasta koža povzroča preglavice veliki večini ženske populacije v vseh strarostnih obdobjih. Vsaka se z njim spopada na svoj način....


MADEROTERAPIJA je trenutno ena izmed najbolj uspešnih kozmetičnih tehnik v boju s celulitom. Pomarančasta koža povzroča preglavice veliki večini ženske populacije v vseh strarostnih obdobjih. Vsaka se z njim spopada na svoj način. Kozmetična industrija ponuja enormne količine raznovrstnih bolj ali manj čudežnih pripomočkov, ki naj bi pripeljali do čarobnih učinkov, vendar se v večini primerov izkaže, da temu ni tako. Skozi vsa pretekla obdobja se je za najbolj uspešno v boju s pomarančasto kožo katerekoli stopnje izkazala vztrajna in strokovno opravljena redna ročna masaža. Anticelulitna masaža-MADEROTERAPIJA je izjemno uspešna naravna tehnika (izhaja iz Kolumbije) v boju z lokaliziranimi maščobnimi oblogami in celulitom. Izvaja se jo z lesenimi valčki.  V kombinaciji z zeliščnim čajem zeliščnega posestva Cvetka in spretnimi rokami maserjev v STUDIU KVADRUS, pa dobi dodatno vrednost. Velik uspeh beležijo tudi pri oteklinah, ki nastanejo zaradi zastajanja vode.
Kako poteka ?
Najprej ROČNA masaža s kremo proti celulitu. Nato sledi "obdelava" kritičnih delov telesa (noge, zadnjica, trebuh) z lesenimi valčki (MADEROTERAPIJA) in za konec vtiranje termo gela na "obdelane površine".
Maderoterapija je primerna za vse predele telesa - okončine, trup, podbradek in tudi obraz. Deluje do globokih plasti kože, kamor še segajo celulitne obloge; posebej priporočljiva je za: 
- zmanjšanje videza pomarančne kože, 
- stimulacijo limfnega sistema, 
- boljšo napetost/tonus kože,
-   zmanjšanje obsega.
Ključnega pomena je, da izvajanje maderoterapije prepustite za to posebej usposobljenim terapevtom z bogatim predznanjem ter dolgoletnimi izkušnjami.
POSEBNI NAPOTEK:
V dnevu ko pridete na takšno masažo popijte vsaj 1 liter vode, enako storite po masaži. Vodo pijte v presledkih, približno 100 ml vsakih 10 minut, tako bo vsaka mišica dobila potrebno tekočino. Če boste pili vodi v večjih količinah se bo ta zadrževala v želodcu in ne bo opravila svojega dela. Tudi kultura pitja vode telesu pomaga da ostane zdravo, prožno in sijoče
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač..Po masaži priporočajo 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte. V studiu Kvadrus vas bodo pričakali  v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljajo izključno slovenska masažna olja.
ZAKAJ OBISKATI STUDIO KVADRUS?
Delajo s srcem,so natančni in resni,so strokovno podkovani,nudijo varno okolje,se lahko masirata dva istočasno-pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalec,masira vas lahko maserka ali maser,delajo vsak dan od 7,00 do 22,30 ure,delajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu,pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,uporabljajo izključno slovenska olja,lokal je klimatiziran,na voljo je veliko brezplačno parkirišče,na voljo vam je samopostrežni avtomat s prigrizki ter toplimi in hladnimi napitki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.