Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

- 63 % na 8-urni TEČAJ učinkovitega čiščenja črevesja z izvajanjem 5 posebnih vaj in pitja velikih količin slane vode: postopki in pripomočki za čiščenje + interno gradivo (100 strani) + malica + 10-dnevni jedilnik + 1-urni...

- 63 % na 8-urni TEČAJ učinkovitega čiščenja črevesja z izvajanjem 5 posebnih vaj in pitja velikih količin slane vode: postopki in pripomočki za čiščenje + interno gradivo (100 strani) + malica + 10-dnevni jedilnik + 1-urni...

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kako poteka čiščenje celotne prebavne poti?

Čiščenje celotne prebavne poti je izjemna tehnika tuširanja prebavil od vrha do dna. Doseže se z izvajanjem petih posebnih vaj in pitja velikih količin slane vode in nudi veliko več prednosti kot izpiranje s klistirjem ali kolonikom.  
Del programa bo praktične, del pa teoretične narave, saj določenih praks ni možno izvajati izven domačega udobja.

Z njihovim načinom bomo dosegli celoten prebavni sistem, ga natančno očistili ter zmehčali in odplavili tudi najbolj skrite in stare packarije, ki so zastale.
 Škodljive in zapackane zastale snovi v črevesnih žepkih se bodo izpraznile in naslednji dan zna tehtnica kazati tudi od 3 do 4 kilograme manj (odvisno predvsem od tega kako smo do zdaj skrbeli za svoje telo). Shranjevanje teh snovi je začetek vsake bolezni, porušenega hormonskega sistema, slabe prebave, kože, vida, upočasnjenega metabolizma, sivih las, šibkih nog, rok, staranja, obročkov okoli trebuha, celulita, gub na obrazu in še kupa drugih tegob.

Poleg te tehnike se boste naučili tudi kako si očistiti želodec sluzi in odvečne kisline ter kako si očistiti sinuse in obsinusne poti.

Naučili se boste tudi programa vaj yoge, ki v sklopu s čiščenjem pospešuje limfo ter uravnoveša tekočine v telesu, hormonom pa pomaga nazaj zavzeti naloge, ki so jim določene, da jih pravilno in ob pravem času opravijo.
Obdelali boste prehrano, ki je primerna med čiščenjem telesa, organske ure (kdaj je kateri organ v polnem potencialu in kako ga lahko med njegovo aktivno uro čim bolj podpremo in izkoristimo njegovo polno moč) in še veliko drugih uporabnih in koristnih stvari, ki jih boste po programu lahko nemudoma integrirali v svoje vsakodnevno življenje ali že obstoječo rutino.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.