Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Marsa Alam, Hotel The Palace Port Ghalib - First minute poletje v Egiptu, Marsa Alam, Egipt - 1.060 EUR - 1 teden nočitev v dvoposteljni sobi v hotelu The Palace Port Ghalib za 1 osebo, 1 teden all inclusive za 1 osebo

Marsa Alam, Hotel The Palace Port Ghalib - First minute poletje v Egiptu, Marsa Alam, Egipt - 1.060 EUR - 1 teden nočitev v dvoposteljni sobi v hotelu The Palace Port Ghalib za 1 osebo, 1 teden all inclusive za 1 osebo

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


To poletje si privoščite nekaj novega in drugačnega. Izberite oddih v magični deželi faraonov!

LEGA 
Turistična destinacija Port Ghalib se nahaja med puščavo Sahara in Rdečim morjem s pogledom na zaščiteni koralni greben Rdečega morja. V celotnem kompleksu so trije hoteli – Port Ghalib Resort, Siva Port Ghalib in The Palace Port Ghalib. Port Ghalib se nahaja 5 kilometrov vožnje od mednarodnega letališča Marsa Alam, 210 km od Hurgade in 370 km od Luksorja.   

Objekt je obkrožen z naravnimi lepotami – puščavo, kristalno čistim morjem in čudovitim koralnim grebenom. Po poti skozi bazenski kompleks lahko pridete do 250 metrov oddaljene peščene plaže. Za ogled koralnega grebena in kopanje ob grebenu sta speljana dva pomola. V 10 minutah hoje lahko pridete do marine, kjer so različne trgovine in bari.   

OBJEKT
Hotel imavidez sodobne arabske palače in ima sprejemnico z recepcijo, glavnorestavracijo Olive z vrtno teraso, a la carte restavracijo Cardamon (zdoplačilom), bar ob bazenu, bar na plaži in pozimi ogrevan sladkovodni bazen zločenim otroškim bazenom ter edinstven wellness center Red Sea Spa. Na plaži inob bazenu so na voljo brezplačni ležalniki, senčniki in podloge. Kopalnebrisače najdete v sobi v priročni torbi za na plažo. Edinstvena priložnostbrezplačnega koriščenja storitev sosednjih hotelov Siva Port Ghalib in Port GhalibResort.

SOBE
Prostorne inokusno opremljene sobe s pogledom na park ali laguno nudijo prho, WC, sušilecza lase, kopalni plašč, sef, telefon, satelitsko televizijo, hladilnik, možnostpriprave čaja in kave, klimatsko napravo, dostop do interneta z doplačilom.Francoski balkon ali opremljen balkon ali terasa. Nastanitev je primerna zanajveč 3 odrasle osebe.Sobe spogledom na morje su večje in obrnjena proti morju. Nastanitev je primerna zanajveč 3 odrasle osebe.

ŠPORT INZABAVA
Na voljo so fitnescenter, odbojka na mivki, tenis in mini golf (1 ura igranja na bivanjebrezplačno), tekaška steza (1,7 km). Ob večerih uživajte v glasbenem programu vživo ali predstavah. Z doplačilom so na voljo storitve v luksuznem wellnesscentru: savna, parna kopel, hamam, masaže. Na plaži šola potapljanja in ponudbarazličnih vodnih športov (lokalni ponudnik). Za otroke je na voljo Eti Maxiotroški klub v hotelu in otroški Maxi Club v sosednjih hotelih Siva Port Ghalibin Port Ghalib Resort.

ALL INCLUSIVE
Samopostrežnizajtrk, kosilo in večerja, popoldanski prigrizki s kavo in čajem, sladoled.Lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače so na voljo med 10. in 24. uro.Ponudba pijač na plaži do 17. ure.Nošenje allInclusive zapestnice je za goste obvezno. Ob večerji je zaželena primernagarderoba.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.