Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Villa Ugar - Zimski oddih na Vlašiću, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 78,50 EUR - 1x nočitev v Villi Ugar za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Villa Ugar - Zimski oddih na Vlašiću, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 78,50 EUR - 1x nočitev v Villi Ugar za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Villa Ugar se nahaja v samem središču športnorekreativnega centra Babanovac, poleg smučarskih prog. Zaradi položaja innamdorske višine Villa Ugar predstavlja idealno namestitev za ljubitelje naravein športa, v zimskem ali poletnem času. 


V sklopu hotela ponujajo tudi terase za goste, kjer si ti lahkoodpočijejo od mestnega vrveža na svežem planinskem zraku in močnimi sončnimižarki. Vlasička planota je poznana po pripravi tradicionalnegavlašičkega sira, kot tudi po turizmu naBabanovcu, kjer se je sčasoma oblikoval novi bosanskohercegovski centerzimskega turizma, ki ga obiskujejo tudi tuji gostje, predvsem zaradi razvojasmučarske infrastrukture in novih hotelov.   


Hotel Villa Ugar ponuja 33 sob (dvoposteljne triposteljne,štiriposteljne). Po potrebi priskrbijo tudi posteljico za otroke. Vsaka sobaima kopalnico, mini bar, kablovsko TV kot tudi izhod na balkon.Kapaciteta restavracije je 150 sedišč. V ponudbi soraznolike jedi, od žara, do jedi po naročilu, kuhanih jedi, pizz, pit intradicionalna bosanska kuhinja. Na voljo je velika izbira alkoholnih inbrezalkoholnih pijač. Gostom ponujajo možnost da sami pripravijo jedi z žara inse ob tem počutijo kot doma. Po želji organizirajo tudi seminarje, rojstnodnevne proslavein poroke. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.