Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ljubljana, Lepotni studio Dreams: Vihanje in barvanje trepalnic le 24,50 €

Ljubljana, Lepotni studio Dreams: Vihanje in barvanje trepalnic le 24,50 €

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Keratinsko vihanje trepalnic je popolnoma varen, neboleč, sproščujoč postopek, s katerim trepalnice oblikujemo v naravno ukrivljen lok, jih pobarvamo ter nahranimo s keratinom, ki krepi strukturo naravnih trepalnic. Vsakodnevna...


Keratinsko vihanje trepalnic je popolnoma varen, neboleč, sproščujoč postopek, s katerim trepalnice oblikujemo v naravno ukrivljen lok, jih pobarvamo ter nahranimo s keratinom, ki krepi strukturo naravnih trepalnic.
Glede na naravno dolžino trepalnic izberemo velikost šablone za ustvarjanje večjega loka posamezne dlake. Ko trepalnice namestimo v želeno obliko, jih s preparati za trajno vihanje fiksiramo v želeno ukrivljenost ter pobarvamo. Ker gre za kemično obdelano dlako, se takšna oblika ne more več zravnati in ostane nespremenjena do naravnega izpadanja.
Ob redni uporabi so vaše trepalnice opazno močnejše in daljše, saj jih nahranimo od korena do konice.  Postopek je popolnoma varen za vaše naravne trepalnice in je primeren za vse vrste trepalnic, ne glede nato ali so trepalnice kratke, dolge, ravne ali zavihane.
Prednosti vihanja trepalnic:
 
Vihanje trepalnic je varno za vse vrste trepalnic.Vihanje podaljša trepalnice, postopek je vodoodporen.Ne poškoduje trepalnic in je primerna tudi za uporabnice kontaktnih leč.Postopek je neboleč, enostaven, efekt pa traja najmanj 5 tednov.Po postopku vihanja, trepalnice ne potrebujejo posebne nege.Vaše trepalnice so popolnoma naravne in vam ne odpadajo in niso poškodovane.Primerne so tudi za uporabnice kontaktnih leč. 
Vsakodnevna uporaba klešč za vihanje trepalnic lahko le te poškoduje, jih zlomi, poleg tega pa je efekt kratkotrajen. Če želite zares polne trepalnice vam priporočamo, da se odločite še za uporabo seruma za rast trepalnic.
Vaše naravne trepalnice po postopku vihanje tudi pobarvamo. S tem dosežemo maksimalen učinek poudarjenega loka vaših naravnih trepalnic. Na trepalnic lahko nanašate vse vrste make-upa in ga odstranjujete z profesionalnim make up odstranjevalcem. 
Keratinsko vihanje trepalnic traja približno 50 minut, učinek pa je viden do dveh mesecev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.