Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ljubljana, Osebno treniranje ali skupinski program treningov za hujšanje in učvrstitev telesa že od 35€ mesečno.

Ljubljana, Osebno treniranje ali skupinski program treningov za hujšanje in učvrstitev telesa že od 35€ mesečno.

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Poslovite se od odvečnih kilogramov, vsakodnevne utrujenosti, kroničnih bolečin v sklepih, stresne preobremenjenosti, nemirnosti ter drugih negativnih posledic današnjega načina življenja - za vas smo pripravili izjemno ponudbo -...


Moje ime je Adi in spadam v tisto generacijo, ko smo otroštvo preživljali aktivno (igranje »fuzbala« na šolskih igriščih, lovljenje v parkih, plezanje po drevesih ipd.) sem bivši poklicni nogometaš, diplomant Fakultete za družbene vede in zagovornik pomembnosti gibanja v življenju!
Na Fakulteti za šport sem pridobil strokovni naziv Kondicijski trener, v Milanu (ITA) pa sem pridobil licenco ANSI Accredited CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1)!
V letu 2016 sem opravil licenco za Nirvana Fitness inštruktorja!
Imam večletne izkušnje na področju vodenja skupinskih vadb in treniranja tako rekreativnih kot profesionalnih športnikov!
Držim se načela »Treniraj, kar učiš!« in vem, kaj se dogaja s TEBOJ med naporom oz. treningom!
Menim, da mora biti trening kljub naporu tudi zabaven, ker ne rabimo še dodatnega stresa v življenju!
Poslovite se od utrujenosti, kroničnih bolečin, stresne preobremenjenosti in nemirnosti, odpravite se na telovadbo! 
Ponujam vam naslednje opcije:
OSEBNO TRENIRANJE
Poleg vaših zastavljenih ciljev je glavni cilj osebnega personaliziranega programa, da vas seznani s pravilnim izvajanjem vaj, saj s tem zmanjšate možnost poškodb. Poleg izboljšanja psihomotoričnih sposobnosti, kot so vzdržljivost, hitrost, moč, gibljivost in spretnost oz. koordinacija pa lahko od programa pričakujete še naslednje pozitivne učinke:
Izguba odvečne maščobe,Lažje soočanje z vsakodnevnim stresom,Lažje premagovanje vsakodnevne utrujenosti,Manjša stopnja izgorelosti,Izboljšan imunski sistem,Izboljšana drža telesa,Več energije in boljše počutje,Čvrste mišice in več moči v telesu za premagovanje vsakodnevnih obveznosti. PONUDBA OSEBNEGA TRENIRANJA VKLJUČUJE:
8 ali 12 treningov pod vodstvom osebnega trenerja*.Telesne meritve, na podlagi katerih lahko sledimo napredku.Test trening, na podlagi katerega se sestavi trening program.Personaliziran program treningov.Prehransko svetovanje za še bolj učinkovito dosego ciljev.Strokovno podporo tudi izven okvirjev terminov osebnih treningov. PONUDBA ON-LINE TRENING PROGRAMA VKLJUČUJE:
Uvodno spoznavno srečanje (osebno ali preko videoklica oz. spleta) in podrobnejšo predstavitev poteka programa.Navodila, kako samostojno opraviti telesne meritve, na podlagi katerih lahko sledimo napredku.Navodila, kako samostojno opraviti  test trening, na podlagi katerega se sestavi trening program.Personaliziran program treningov, prilagojen vašim ciljem, lokaciji ter opremi, ki jo imate oz. nimate na voljo.Prehransko svetovanje za še bolj učinkovito dosego ciljev.Strokovno podporo tudi izven okvirjev terminov osebnih treningov. EKIPNO TRENIRANJE
OPTImalec program treniranja temelji na usvojitvi osnovnih vaj z lastno težo (npr. počep, izpadni korak, skleca, vaje za stabilizacijo trupa, plazenje, tek ipd.) ter se sproti in po potrebi nadgrajuje z zahtevnejšimi različicami vaj in metod (npr. doda se odriv, poskok, kombinirajo se različne vaje v skupen gib, zmanjša se čas odmora ipd.). Program vključuje tudi različne zanimive rekvizite, kot so elastika, kolebnica, kettlebell (ali ruski zvonec), utežna vreča (ali sandbag), medicinska žoga, kondicijska vrv in druge, ki popestrijo treninge, prav tako pa še dodatno izzovejo vaše mišice in telo ter omogočijo dodaten napor.
Velik poudarek programa OPTImalec je na raznolikosti in zabavi. Čeprav so vaje podobne in ponavljajoče se, je vsak trening drugačen, nepričakovan in poln izzivov. Poleg tega je program tudi varen, saj udeležencev ne izpostavlja prezahtevnim gibom, dokler le-ti ne osvojijo predhodne stopnje giba oz. vaje.
 
Prednosti ON-LINE programa: 
Jasna in jedrnata navodila poteka programa, video prikaz vaj, popolnoma prilagojen personaliziran program ter konstantna podpora z moje strani vam bo vsekakor pomagalo doseči (in preseči) zastavljene cilje.


- Niste omejeni z lokacijo - Ni potrebe, da hodite v fitnes center, če tega ne želite. Glede na to, da ON-LINE program poteka preko spletnih form, lahko treninge izvajate kjerkoli - doma, v parku, v lastni garaži oz. tam, kjer VAM najbolj ustreza.
- Niste omejeni s terminom - Strikten termin je lahko precej obremenjujoč in 5 do 10 minut zamude lahko sproži kar nekaj (nepotrebnega) stresa, prav tako pa se ta čas odšteje od treninga (saj se ob dogovorjeni uri že prične trening s sledečo stranko). ON-LINE osebno treniranje vam prihrani vse te težave.
- Večja stopnja odgovornosti in podpore - Glede na to, da ne ti in ne jaz nisva omejena s časom, trener nudi večjo podporo, saj lahko podrobno ter bolj natančno odgovori na vsa vprašanja in razjasni dileme, ki jih imate v zvezi s trening programom.
- Sodelujete s trenerjem, kateremu zaupate – ni vam treba izbrati najbližjega trenerja ali tistega, ki je v danem trenutku na voljo. Sodelujete s tistim, v katerega delo, odnos, učinkovitost in kvaliteto zaupate.
- Personaliziran program treniranja in prehrane - Celoten program je prilagojen vam, vašim potrebam, željam in ciljem, upoštevajoč tudi vaše dnevne obveznosti in urnik
Vabljeni ste, da preizkusite on-line program treniranja in se prepričate v učinkovitost le-tega!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.