Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Delfin - Poletje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 799 EUR - 7x nočitev v Classic dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 7x polpenzion za 2 osebi

Hotel Delfin - Poletje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 799 EUR - 7x nočitev v Classic dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 7x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Delfin v Poreču je pravomesto v malem in le 50 metrov oddaljen od plaže! Hotel Delfin sodi v verigo hotelov Plava laguna, ki je znana po svojih kvalitetnih storitvah in udobnih namestitvah. Najdite zatočišče predvsakdanjostjo v simpatičnem hotelu, v katerem vam nikdar ne bo dolgčas. Zabavav večernih urah, kopanje in sprehodi pod zvezdnatim nebomustvarjajo idealno mesto za vse romantike.

https://www.youtube.com/watch?v=Dpt3Wu7aVmA

Hotel nudi klimatizirano restavracijo,menjalnico, aperitiv bar in bar ob bazenu, kavarno, Wi-Fi na recepciji,trgovino s spominki in časopisi, dvigalo, salon za masaže, konferenčno dvorano,prostor za hrambo koles, parkirišče in pa zunanji bazen s teraso.

Soba iz ponudbe: 13 - 17 m2, dvoposteljna, možnost dodatnega ležišča (180x80 cm), možnost otroške posteljice, balkon, kopalnica, direknta telefonska linija

Hotel je od centra Poreča oddaljen 5 km, od najbližje plaže pa le 50 metrov.Avtobusna postaja za dostop do mesta se nahaja tik pred hotelom, tako da svojihjeklenih konjičkov sploh ne boste potrebovali. V bližini hotela se prav takonahaja otroško igriščem na voljo pa so tudi številne restavracije, bari intrgovine.

V prostem času si lahko privoščite obilico zabave ob igri mini golfa alitenisa na tenis igrišču ter ob raznih vodnih športih in animacijskih programih.Lahko pa se sprehodite po urejenih peš poteh ali pa si privoščite izlete pookolici. Po tem pa se lahko ustavite v glavni restavraciji aličudovitem bistroju na plaži in si privoščite osvežilno pijačo ali okusen obrok.

Pravijo, da istrska obala v vsaki uvali skriva eno plažo. Vprimeru Poreča se v vsaki laguni skriva vsaj nekaj plaž, ena lepša od druge. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.