Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Sol Garden Istra For Plava Laguna - Družinski oddih, Umag, Istra, Hrvaška - 77 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v Classic sobi z balkonom (pogled park) za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba notranjega bazena in...

Hotel Sol Garden Istra For Plava Laguna - Družinski oddih, Umag, Istra, Hrvaška - 77 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v Classic sobi z balkonom (pogled park) za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba notranjega bazena in...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste za družinski oddih? Hotel Sol Garden Istra v Umagu je idealna izbira za družine z otroki in rekreativce. Hotel se nahaja v Kotoro Resortu in je le 250 metrov oddaljen od morja. Hotel Sol Garden je odlična destinacija za vse, ki želijo uživati v celostni bogati hotelski ponudbi.

Hotel Sol Garden Istra je eden izmed najboljših družinskih hotelov na Hrvaškem. Prečudovito okolje, dobra hrana, spa tretmaji in kakovostne storitve ter vsi elementi, ki bodo olajšali bivanje staršem, otrokom pa bodo zagotovili nepozabne počitnice! Uživajte s svojimi otroki na zunanjem kompleksu bazena s številnimi atrakcijami ali v Aqua Parku s tobogani in vodnim igriščem! Animatorji bo poskrbel za zabavo s številnimi dnevnimi in večernimi aktivnostmi za otroke vseh starosti. 

Elegantna in prostorna soba je urejena v sugestivnem, izrazito sodobnem stilu, opremljena s "king size" posteljo, TV sprejemnikom ravnega ekrana, pisalno mizo in raztegljivim kavčem. Soba je svetla in prijetna, tudi zaradi prostornega balkona, na katerem lahko uživate tudi v jutranji kavi na svežem zraku. Soba je opremljena tudi z avtomatiziranim sistemom za kontrolo toplote in vsem potrebnim, da vam zagotovi nepozabno bivanje. 

Hotelska restavracija nudi bogato izbiro obrokov in predstavitev kuhanja, poleg bazena pa najdete bar s prigrizki. Na razpolago so še fitnes, teniška igrišča s šolo tenisa, strelišče in igrišča za odbojko na mivki, badminton ter nogomet. V okolici najdete tudi tekaško stezo.

Mesto Umag se je razvilo v eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem in to ni presenečenje. Slikovito istrsko mesto na Jadranski obali izstopa s svojo lepoto.Zaradi svoje lokacije na severozahodu Hrvaške, Umag šteje za vrata Istre iz Evrope. Takoj po prihodu v mesto boste opazili njegove čari. Takoj, ko zagledate te neskončne mediteranske pejsaže in začutite vonj Jadranskega morja v zraku, vedeli boste, da se nahajate na posebnem mestu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.