Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Remisens hotel Marina - All inclusive light poletje, Mošćenička Draga, Hrvaška - 1.319 EUR - 7x nočitev z all-inclusive light za 2 osebi (1 otrok do 13,99 let brezplačno), Uporaba bazena

Remisens hotel Marina - All inclusive light poletje, Mošćenička Draga, Hrvaška - 1.319 EUR - 7x nočitev z all-inclusive light za 2 osebi (1 otrok do 13,99 let brezplačno), Uporaba bazena

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte v poletju in se prepustite soncu v Mošćenički Dragi. Remisens hotel Marina 4* vas pričakuje ob eni najlepših plaž na Jadranu.


Remisens hotel Marina (4*) v Mošćenički Dragi se nahaja ob morju in predstavlja idealno izbiro za družinske počitnice ali počitnice v paru. Hotel je v bližini znane dolge prodnate plaže in ponuja izvrstne vsebine, posebej prilagojene družinam, vključno s prostornimi in med seboj povezanimi sobami. Remisens hotel Marina z bogato ponudbo morskih športov in rekreacijskih aktivnosti ponuja zabavo za vsakogar. Preživite nepozaben dopust in sodelujte v organiziranih animacijskih programih za vso družino. Najmlajše bosta zabavala Klub Mini in otroško igrišče. Za pobeg od vsakdana in popolno obnovo energije je odraslim na voljo wellness in spa center Five Elements.

Od leta 2018 lahko gosti Remisens hotela Marina uživajo v novih sobah in vsebinah za oddih in zabavo. Poleg zunanjega bazena s prostorom za sončenje in čofotališča za otroke s spremljevalnimi atrakcijami so gostom na voljo prenovljene sobe.

Uživajte in odpočijte se v popolnoma obnovljenem Remisens hotelu Marina in izkoristite vse ugodnosti tega prekrasnega hotela. Zagotovite si enkratno dopustniško doživetje v obnovljenih sobah, restavraciji, avli, recepciji in atriju.

Remisens hotel Marina se nahaja na Opatijski rivieri in ponuja številne možnosti zabave. Dnevni organizirani animacijski programi so užitek za vso družino. Ljubiteljem športa sta na voljo dve osvetljeni teniški igrišči na travi ter številne sprehajalne in kolesarske steze. Za otroke so tukaj igrišča in Klub Mini, v katerem se organizirajo sladoledne zabave.

Soba ima 22 m2 in skupaj z zasebnim balkonom nudi popolnosprostitev. Soba je klimatizirana in opremljena z zakonsko posteljo, TV,minibarom, sefom in telefonom. Kopalnica je opremljena s tušem in sušilcem zalase. Primerna je za največ tri osebe.
Izkoristite priložnost za oddih, šport, rekracijo, zabavo na eni najlepših plaž na Jadranu!



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.